Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szünet után van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szünet után van értelme folytatnom/újrakezdenem egy majdnem 20 évvel idősebb férfival, aki már nem biztos, hogy akar gyereket?

Figyelt kérdés

Szünetet se véleltlenül tartottunk, rengeteget veszekedtünk. Mindennel baja volt, meg akart változtatni stb..szorogtam mellette de ugyanakkor szeretem..

Félek, h most megint elcseszek vele pár évet, és aztán még jobban padlóra kerülök ha újra szakítunk.

De attól is félek, h egyedül maradok

2022. márc. 28. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

6: Hogyha gyereket úgysem akar jelenlegi barátod, rossz vele, most őszintén mi vesztenivalód van? Ismerősöm nagyija 70 évesen dobta ki a barátját, mert nem teljesített megfelelően, ehhez képest mennyire vagy elkésve, huszonévesen, főleg így, hogy a barátod nem akar családot? Semennyire, csak szimplán lusta vagy cselekedni, és inkább vagy egy rossz kapcsolatban, minthogy aktívan tegyél a jobb életért - igen, kapcsolatfüggő is vagy.

Ebben az esetben teljesen megértem a döntésed, mert ha nem akarsz semmit csinálni, akkor valóban értelmetlen más pár után nézned, hiszen nem fog semmi az öledbe pottyanni! Ugyanakkor a kérdést is teljesen feleslegesen írtad ki, mert már döntöttél.

2022. márc. 28. 21:34
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Ebben igazad van. Nincs kedvem megint elolrol kezdeni az ismerkedest, remenykedest.. stb

Raadasul otthonulo tipus vagyok, online meg nem szeretek ismerkedni.

Tehat valoban lusta vagyok az ismerkedes reszet illetoen.

Eddig nem ereztem magam elkesve, de az oskovulet mentalitasu csaladom, most ahelyett, h tamogatna, csak beszol , h elcsesztem eletem legszebb 3 evet az exemmel, es kb mar le is irtak.

Ezek utan megis mit kene ereznem, ha a csaladom.ennyire tart?

Illetve osszetort engem azaz ember , akit szerettem. Semmibe vett es sms-ben szakitott velem 3 ev utan.

2022. márc. 28. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
És ezzel akarod újrakezdeni?
2022. márc. 28. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy maradsz egyedül. Gondolom előtte is volt mar kapcsolatod. Hidd el, utána is lesz és nagy valószínűséggel jobb
2022. márc. 28. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Nyilván nincs és a családod jót akar neked. Miért akarsz egy vén f.. sz játéka lenni? Neki a hamvas tested jön be, nem gyűrűt akar venni...
2022. márc. 28. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi lesz, ha kibékültök?

A családod ettől nem lesz normálisabb, és nem fognak érte megdicsérni.

A kapcsolatod ugyanolyan xar lesz, ugyanúgy meg akar változtatni, te meg elkezdesz a szorongás miatt betegségeket produkálni. Pánikroham, nőgyógyászati betegségek, diabetes, hormonproblémák, reflux, stb.

A pasid ugyanúgy nem akar gyereket, tehát vagy nem lesz, vagy egyedül neveled fel.

Te komolyan ilyen s2ar életre vágysz?!

A helyedben azt tenném, hogy a beszólogató családtagokat elküldeném a p1csába, nem ők döntenek az életedről, de még csak arról se, hogy melyik a legjobb éved.

Ezt a kapcsolatot engedd el! Hidd el, hogy a szakítás nehezén túlvagy, most se őt akarod, csak egyedül félsz.

Nyugodtan ismerkedj online, maximum kapsz 186478 farokfotót, aztán tiltod, törlöd. De az is lehet, hogy találsz a sok idióta közt egy normálisat! Ennél is jobb, ha fb-on belépsz pár csoportba, ahol a téged érdeklő témákról lehet beszélgetni, és ott ismerkedsz. Sokkal könnyebb beszélgetést kezdeni, és eleve több megnyilvánulása van a másiknak, könnyebb kiszúrni, hogy ki ketyós meg ki normális.

Otthonülés helyett húzz el úszni, futni, vagy kondizni, és ha mindig ugyanakkor mész, akkor ismerkedni is könnyebb. Nem feltétlenül pasikkal, egy-egy új barátság is nagy hasznodra válhat.

A gyerektémán meg nem kell pörögni ennyire, amíg nincs kivel. Gondolom, családot szeretnél, és nem elvált anyaként kínlódni. Tehát az első lépés egy megbízható, szorgalmas, jófej pasi, akiből kinéz, hogy jó apa lesz, és jó férj. (A mostani egyik se, szóval kuka. De tényleg!)

Sokan eleve nem is akarnak gyereket 30 előtt. Majd 40+ ráérsz aggódni, hogy elkéstél. De akkor is simán lehet gyereked, több is. Főleg, ha szép rendszeresen eljársz sportolni, és vigyázol az egészségedre!

Tedd magad rendbe fejben, és építsd le a toxikus embereket magad körül!

2022. márc. 29. 06:54
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

"az oskovulet mentalitasu csaladom, most ahelyett, h tamogatna, csak beszol , h elcsesztem eletem legszebb 3 evet az exemmel"

Sajnálom, hogy így történt, de úgy tűnik nem tanultál semmit az egészből. Újra és újra keresed a rosszat, majd valószínűleg pár év múlva ismét meg fogsz lepődni milyen szemét emberrel vagy együtt, amikor otthagy egy másik nő miatt, avagy úgy bánik veled, mint a kutyával.

Mindenkivel történnek rossz dolgok, boldogságod attól függ, mit tanulsz belőle és később mit cselekszel másképp. Hogyha belekezdesz egy rossz kapcsolatba, aminek már most látod nincs jövője, milyen végkimenetele lehet? Újabb éveket vesztegetsz el az életedből, és még kevesebb időd marad, hogy boldog légy, megfelelő partnert találj.

Véleményem szerint sokkal jobb egyedül, mint egy toxikus kapcsolatban. Addig is van lehetőséged önismerettel foglalkozni és nagyobb lesz a motiváltságot, hogy végre aktívan párt keress, és ne csak beérd azzal, aki épp szembe jött.

2022. márc. 29. 07:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy francokat nem vagy kapcsolatfüggő.
2022. márc. 30. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!