Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy fiúval ?!
Gondolkodtam, hogy kiírjam e ezt a kérdést, mert nem hiszem, hogy túl sok jó válasz fog érkezni. Ugyanis nem volt ésszerű amit csináltam. Megismerkedtem egy fiúval egy hónapja és találkoztunk is 3hét után hozzáteszem, hogy számomra ő tényleg más volt az eddigi fiúkhoz képest mindenben sokkal jobban kellett mint bárki eddig. Én szűz voltam de első talin lefeküdtem vele. Tudom, ennél nagyobb hülyeség nincs, de úgy voltam vele, hogy ő annyira kell nekem és én is neki vagyis azt mutatta, hogy lehetetlen, hogy utánna még csak velem se legyen, ugyanis hatalmas érdeklődést mutatott felém. Azt mondta ha vele megteszem felesége leszek stb. Vagyis tényleg nagy szavakat mondott, nagyokat ígért, sok mindent tett amivel csak egyre jobban hittem benne. Aztán ahogy megtettük még 1x taliztunk és nem sokkal rá véget is vetett ennek, hogy neki mégsem kellek már.
Csak hazudott igaz?

Bárcsak találkoznék egy hasonló gondolkodású lánnyal. Én valóban megbecsülném.
29/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!