Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem egy fiúval ?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy fiúval ?!

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy kiírjam e ezt a kérdést, mert nem hiszem, hogy túl sok jó válasz fog érkezni. Ugyanis nem volt ésszerű amit csináltam. Megismerkedtem egy fiúval egy hónapja és találkoztunk is 3hét után hozzáteszem, hogy számomra ő tényleg más volt az eddigi fiúkhoz képest mindenben sokkal jobban kellett mint bárki eddig. Én szűz voltam de első talin lefeküdtem vele. Tudom, ennél nagyobb hülyeség nincs, de úgy voltam vele, hogy ő annyira kell nekem és én is neki vagyis azt mutatta, hogy lehetetlen, hogy utánna még csak velem se legyen, ugyanis hatalmas érdeklődést mutatott felém. Azt mondta ha vele megteszem felesége leszek stb. Vagyis tényleg nagy szavakat mondott, nagyokat ígért, sok mindent tett amivel csak egyre jobban hittem benne. Aztán ahogy megtettük még 1x taliztunk és nem sokkal rá véget is vetett ennek, hogy neki mégsem kellek már.

Csak hazudott igaz?

2022. márc. 28. 12:53
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Hazudott vagy meggondolta magát.
2022. márc. 28. 12:57
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem, dehogy hazudott. Csak jól akarta érezni magát. Neked is jó volt, neki is. Mi itt a probléma? Átgondolta, és arra jutott, neki ennyi is elég volt. Ezen ne rágódj, tömegek ezrei, naponta ezt csinálják. Ez az élet része. ☝️
2022. márc. 28. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

Én pont most hasonló dolgokat tettem. De nem hazudtam! De valószínűleg az én kapcsolatomból sem lesz semmi.

29/F

2022. márc. 28. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Valszeg hazudott vagy csak jol akarta erezni magat, de ennyi.
2022. márc. 28. 13:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Remélem a tanulságot azért levontad és legközelebb nem hagyod, hogy ilyen könnyen ledumálják rólad a bugyit aztán dobjanak.
2022. márc. 28. 13:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon valószínű, hogy csak hazudott. Hány évesek vagytok? Neki te hányadik voltál ? (Irhatod privátban is)Aki ilyeneket mint házasság mégis komolyan gondolja az első szex ELÔTT, az nem normális.
2022. márc. 28. 13:46
 7/14 anonim válasza:
31%
LoL
2022. márc. 28. 13:53
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Jesszusom, de naív vagy!

Nyilván csak szexelni akart, sose dőlj be a szép szavaknak, ígéreteknek. A házasság ígérete, ha lefekszel vele meg akkora red flag, hogy azonnal menekülnöd kellett volna. A tettek számítanak!

2022. márc. 28. 14:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Naiv voltál. Ennyi történt.
2022. márc. 28. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez ilyen. Lépj tovább.

Őszintén, szűz lánnyal elég vacak a szex.

Legalább túl vagy rajta.

2022. márc. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!