Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ? A munkahelyemen van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

? A munkahelyemen van egy férfi, aki folyton a szemkontaktust keresi velem. Ha elmegy mellettem a szeme sarkából néz. Egyik nap megállt velem szemben és hosszan néztünk egymás szemébe, még a gyomrom is beleremegett. Azt hittem mondani fog valamit

Figyelt kérdés
De elment. Még soha egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz. De ha a közelemben van zavarban vagyok. Ő pedig csak némán néz a szemembe. Mit jelenthet ez?

2022. márc. 28. 00:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Észrevette, hogy zavarba tud hozni.

Játszik, hülyít. Hány éves vagy?

Lehet, hogy a haverjainak is eldicsekszik vele, hogy “ a kiscsaj hogy remeg, ha fixírozom”.

Ne légy kuka. Kérdezd meg, mit akar., nem volt még dolga szép lányokkal?

2022. márc. 28. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Fuss rib anc!

Fusss

2022. márc. 28. 00:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vonzod szexuálisan. Viszont, nem tudni, hogy ő foglalt-e (lehet, azért nem beszél veled?), vagy más okból nem nyitott (szoc. fóbia pl.). Velem hónapokon át (!) csinálta ezt a kollégám, mire végre kiderült, hogy ő autista, nem tudja kifejezni olyan jól az érzéseit, illetve én is ilyen problémával küzdök (papír nélkül) és nem is mertem kezdeményezni. Nemrég ő törte meg a csendet pár napja, elkezdtünk beszélgetni néhány szónál többet, de még csak egymás mellé ülünk, érintés és egyéb egyelőre nincs (őrületesen vágyakozok rá, látom, hogy ő is rám). Lehet, hogy várnod kell még kicsit. Én nagyon össze voltam zavarodva, főleg l, hogy a saját érzéseimet sem tudom sokszor értelmezni, mások nonverbális jeleit sem, itt egy rakat kérdést felettem, a válaszok segítettek kicsit. El kezdtem tanulni a testbeszédet, úgy figyeltem őt, így raktam össze lassan a képet és mertem kicsit nyitni felé (még szemkontaktust sem tudtam tartani az elején!). Figyeld, milyen testtartást vesz fel, rád hogyan reagál illetve másokra, van-e különbség?
2022. márc. 28. 00:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Hol dolgozol?
2022. márc. 28. 08:31
 5/13 Laylah ***** válasza:
Én tuti elnevettem volna. :D Komolyan, megáll előtted és mered rád mozdulatlanul? :D
2022. márc. 28. 09:39
 6/13 anonim ***** válasza:
ezek a török szappanoperák szoktak ilyenek lenni. fél percen keresztül nézik egymást vagy fejet vágnak közben lassan közelít az arcukhoz a kamera zenei aláfestéssel.
2022. márc. 28. 09:41
 7/13 anonim ***** válasza:
2 es xddd
2022. márc. 28. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:
észre vette hogy bámulod és talán kiakarta csiholni testbeszéddel a verbális kommunikációt. Van szád tanuld meg használni.
2022. márc. 28. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:
40%
Mi van, ti nagyon okosak?! Nektek sosem tetszett valaki mindennél jobban? Nem gondoltatok többet bele mielőtt megismertétek?!
2022. márc. 28. 10:07
 10/13 anonim ***** válasza:
9! mivan fity-firitty? a lelkedbe taposott valaki?
2022. márc. 28. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!