Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lekoptatás volt, van van még remény?
Figyelt kérdés
Elkezdtem instán beszélni egy lánnyal, egész aranyos és kedves, jól elbeszélgettünk. Megkérdeztem, hogy van-e kedve jövő héten találkoznia, amire azt válaszolta, hogy jövő héten sokat kell tanulnia (egyetemisták vagyunk, mindketten mérnök hallgatók, annyira nincs kamuszaga, de ha nagyon akarna, tudna szerintem 1-2 órát rám szánni).
Aztán megkérdeztem, hogy úgy általánosságban van-e kedve talizni valamikor. Erre annyit mondott, hogy mostanában elég necces lesz, mert mindent a nyakába zúdítottak.
Én vegyészmérnökin, ő villamosmérnökin van.
20/f
2022. márc. 27. 21:39
11/16 anonim válasza:
lekoptatás. Akivel kölcsönös a vonzalom az nem így fejezi ki magát.
12/16 A kérdező kommentje:
És esetleg még lehet valamit neki mondani? Még nem nyitottam meg a “mostanában elég necces lesz” üzenetet. Vagy csak láttamozzam le? Esetleg írjak valamit, hogy “hmm sajnálom és kitartást, esetleg ha több időd lesz majd jelentkezz”..
2022. márc. 28. 10:02
13/16 anonim válasza:
Lekoptat. Ha akarna veled találkozni, azt írta volna hogy szeretne, csak nem tudka mikor lesz rá ideje, de kb ekkor és ekkor.
Ez így kalap kabát.
14/16 A kérdező kommentje:
Megírom neki, ha eselteg van ideje meg kedve, akkor nagyon örülnék. Egy próbát szerintem megér, amúgy sem fogom őt nagyon látni, mivel teljesen más szak
2022. márc. 28. 10:46
16/16 A kérdező kommentje:
Nos ez a haverom mondta, hogy ő is majd megfullad a tanulásban, a csaj is írt azóta, hogy ne haragudjak..
2022. márc. 28. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!