Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, történt már, hogy azért utasítottatok vissza egy nőt mert nem éreztétek magatokat elég jónak hozzá?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi miatt? Kinézet miatt, belső tulajdonságok miatt, életkor miatt...?2022. márc. 27. 11:10
11/16 after stroke válasza:
Kamaszkorom óta nem volt ilyen. Tudatosan is mindig a nálam "jobb" csajokat kerestem, akire felnézhetek, akit tisztelhetek, és aki mellett én magam is jobb emberré válok.
12/16 anonim válasza:
Lehet attól fél hogy felsül az ágyban. 20 évvel fiatalabb vagy.
13/16 anonim válasza:
Szembejött ez a kérdés de érdekes a párom is 55 éves , hét éve vagyunk együtt, mostanában sűrűn mesél a manuálterapeutáról /amellett hogy szadista szerinte/- 30-as csaj-; Simán lehet kapcsolata, arra nem gondolsz?? Csak nem kötötte az orrodra, a flörtölés náluk gyári beállítás.:)
14/16 anonim válasza:
Én azt a konzekvenciát vontam le eddigi tapasztalatok alapján, hogy akinek kellesz, az a tűzön is átmegy, csak hogy veled lehessen. Ha szeret, ha érez, akkor pláne, ha meg csak szex kell neki, akkor is megtesz bármit a cél érdekében.
Szóval, minden egyéb csak rizsa és kifogás szerintem...
15/16 Dzsoki válasza:
Tehát,adva van egy nő,aki szexelne velem. Mégis visszautasítom,mert nem tartom magamat elég jónak hozzá! Kamu. Az lehet,hogy evvel védekezel,mert nagyon megfelel a feleséged. Amikor,egyedülállóként van ez,az bizony,nem életszerű! Az még csak,csak,hogy a neked nem tetsző nőt utasítod vissza. Amikor,jobb a nő,mint te,miért lenne ez?
16/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén, egyértelműen lejön hogy egy szélhámos strici.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!