Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért lefeküdni valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért lefeküdni valakivel, mert szomorú vagyok más miatt?

Figyelt kérdés

Szóval, évekig voltam barátzónában, majd ennek vége lett, mert már nem vagyunk barátok. Egész végig belé voltam esve és nem tudtam elrejteni ezt az érzést, minden évben másabb, de nem jobb lett a helyzet.

Próbáltam másokkal ismerkedni ez alatt az idő alatt, de mindig kellemetlen érzésem volt attól, hogy ők nem olyanok, mint ő. Egyszer viszont vonzódtam valakihez. Párszor találkoztunk és megmozgatott bennem valamit, nem is szerelmet, hanem ilyen szexuális vonzalmat. A kapcsolatot nem tartom már vele, mert a végére már eléggé kiüresedett. Viszont: múlt nyár közepe óta ott motoszkál a fejemben ilyen "Mi lett volna, ha?" érzés Kb minden nap eszembe jut. Mint embert, nem szeretem, utálni se utálom, de kedvelni se kedvelem. Valamiért úgy érzem, ez segítene rajtam.

Szerintetek szánalmas csak szex miatt ráírni valakire(nő vagyok)?

2022. márc. 27. 07:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Egyáltalán nem szánalmas, viszont sajnos eléggé valószínű, hogy egy ilyen szex után csak üresebbnek éreznéd magad.
2022. márc. 27. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kétségbeesett vergődésnek hat. Én értem, hogy fáj, de legyen már egy minimális tartásod és eszed is. A szex nem orvosság.
2022. márc. 27. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem mellesleg most így ezt a sztorit végigolvasva… Ne haragudj már, de neked nincsen valamilyen pszichés elváltozásod, vagy esetleg a Romana romantikus ponyvakötetek útmutatása alapján neveltek funkcionális analfabéta Disney hercegnőnek a szüleid?
2022. márc. 27. 09:55
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Probald meg szerintem, nem gat
2022. márc. 27. 11:00
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként neked ennyi az egész életed? Évek óta ábrándozol egy csávóról, akihez alig volt bármi közöd, meg volt egy fuckboyod, akivel csak szexet tudtál elképzelni.

Olyan választás nincs, hogy végre túllépnél ezen a 2 férfin?

2022. márc. 27. 11:01
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
20 ev koruli csajok ezt csinaljak. beszelgetniuk se kell az illetovel, eleg hogyha tetszik nekik annak kulseje. Kb mar az 5. Mondatuk utalas arra, hogy szexelni akarnak.
2022. márc. 27. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15-nek igaza van, meg ha le is pontozzák.

Már ezzel a fickóval is egy éve nem beszéltél, aztán random ráírsz, hogy dugjunk? Kit tudja vele is mi történt egy év alatt, lehet azóta kapcsolatban van, te meg mész hozzá szexért kuncsorogni? Szerintem nagyon gáz, inkább menj el valami klubba és ott is össze tudsz szedni valakit, aki tetszik. Vagy mit tudom én, Tinder...

2022. márc. 27. 11:37
 18/19 Laylah ***** válasza:

Nem leszel vele előrébb. Anno volt egy haverom, aki reménytelenül szerelmes volt egy csajba, meg én, aki vissza akarta kapni az exét (tudom, tudom), de akkor még rám sem bagózott. Egyik este végül az ágyban kötöttünk ki, csupán a közös fájdalom miatt. Sem a szex nem volt jó egyikünknek sem, se nem segített szemernyit sem egyikünkön sem. Ellenben kitudódott, és exem bepipult a srácra. Szóval nemhogy nem jöttünk újra össze (bár szexkapcsolat később volt egy ideig), de a srác sem szólt hozzám cirka másfél évig.

Ha nem is derül ki, akkor sem jársz vele jól, nem segít semennyit.

2022. márc. 27. 20:53
 19/19 after stroke ***** válasza:
Megteheted, de csak szomorúság marad utána.
2022. márc. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!