Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a különbség a szexuális vonzalom és a beleszeretni valakibe között?
Figyelt kérdés
Ki miben látja a két fogalmat?
Van egy lány a munkahyemen, állandóan ő jár a fejemben, és nem tudom eldonteni, hogy mi is az, amit érzek.
2022. márc. 25. 18:05
1/7 anonim válasza:
Ha a fejedben jár állandóan az azért komolyabb érzelmek vonzata. Szimpla vonzalom még nem jár állandóan az ember fejében. Nekem legalábbis.
2/7 anonim válasza:
Szex utan nem menekulsz tole hanem szivesen mész vele ide oda szivesen töltöd vele az időd vagy szivesen osztod meg vele az életed is pl viszed haverokhoz is es kapcsolodsz szivesen az ő életébe köreibe is.
Ha szex utan zavar hogy a nyakadon log az idetlen uzeneteivel az nem szerelem
3/7 A kérdező kommentje:
Ne rohanjunk annyira előre. Csak vágysz rá fazisra értem, nincs köztünk semmi MÉG
2022. márc. 25. 19:08
5/7 anonim válasza:
Ha állandóan ő jár a fejedben, akkor érzelmek is vannak! Egy szexuális vonzódás nem jár felfokozott állapottal.
7/7 A kérdező kommentje:
27, 30
2022. márc. 25. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!