Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hülyéskedtem, viszont nem vagyok biztos benne, hogy ő is?
Van egy férfi barátom. Jó viszonyban vagyunk, este messengeren írta, hogy jó éjszakát. Én írtam neki, hogy a jó éjt puszi hol marad? Reagált is rá. Reggel is nekem ír egyből ahogy felébred.
Ma délután ő írt rám, hogy a reggeli puszi elmaradt. Most vajon ezt ő is viccnek szánta?
Ráadásul írtam neki, hogy kicsit rosszul vagyok, és mondta amint lesz szünet a munkahelyén rögtön hív. Hívott is, érdeklődött, hogy jobban vagyok-e.
Én látok ebbe többet a részéről?

20 XDDDDDDD
Ezen besírtam. :DDDDDDDDD

Btw ez valóban már erősen flört kategória..
Nem tudom mindig ilyen félreérthetően viselkedsz-e. De én pl ennek a harmadáért is kaptam már rám mozdulást a pasi haveroktól.. :D Szóval ilyet eszembe nem jutna egy pasi ismerőssel sem megejteni, különben egyértelműen azt hinnék, h kikezdtem velük. :D
Nem gondoltam, hogy ez flörtölés. Én tényleg csak viccnek szántam.
Erre ma reggel már küldte a puszis smiley-t. Azt hiszem ő már túltolta ezt a dolgot.
Erre én már csak egy sima jó reggelt üzenettel válaszoltam.
Smileykat hanyagolom egy darabig, hátha veszi a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!