Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hülyéskedtem, viszont nem vagyok biztos benne, hogy ő is?
Van egy férfi barátom. Jó viszonyban vagyunk, este messengeren írta, hogy jó éjszakát. Én írtam neki, hogy a jó éjt puszi hol marad? Reagált is rá. Reggel is nekem ír egyből ahogy felébred.
Ma délután ő írt rám, hogy a reggeli puszi elmaradt. Most vajon ezt ő is viccnek szánta?
Ráadásul írtam neki, hogy kicsit rosszul vagyok, és mondta amint lesz szünet a munkahelyén rögtön hív. Hívott is, érdeklődött, hogy jobban vagyok-e.
Én látok ebbe többet a részéről?

Lehetne, de ezek szerint vele nem vagy ilyen viszonyban.
Ha nem akarod, hogy félreértse, akkor tarts távolságot, és barátilag nem kell óránként/napszakonként ráírni a másikra.
Lehet, hogy te látsz bele többet, de ha te nem akarsz tőle semmit, akkor ne dobálj neki magas labdákat.

Akkor barátkozz meg vele, ha eddig ez nem volt, hogy akar valamit.
Minek írtad meg, hogy rosszul vagy, ha nem vártál további érdeklődést? Te generálod a mostani helyzetet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!