Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj, aki azt mondja, hogy nem lesz köztünk semmi?
Figyelt kérdés
De nem értem, videókat küld, konkrétan olyan tág a pupillája mint aki szerelmes, ezt most mire véljem?2022. márc. 23. 20:20
1/11 anonim 

válasza:

Lehet, hogy csak nem tud leállni a szerrel. Én egyébként hanyagolnám az ilyen játszmázós embereket, ez a legundorítóbb fajta, össze-vissza beszél és cselekszik, és azt élvezi, hogy nem tudsz eligazodni rajta. Azt javaslom, hogy próbálj inkább egy gerinces csajt keresni, ne egy ilyen gyerekaggyal megáldott emberszerűségre pazarold az idődet és az energiádat.
2/11 A kérdező kommentje:
Elvileg nem akar szerelmet érezni, ezt mondja, de a viselkedése meg azt mutatja, hogy mégis, pláne, hogy mióta tudja komolyabban ír, érdekes; nem drogozik. A vicc az, hogy anno be se jött, most meg :c
2022. márc. 23. 20:41
3/11 anonim 

válasza:

Ha érett agya lenne, akkor nem így viselkedne, nem játszmázna. Egyszer üljetek le normálisan megbeszélni a dolgokat, de ha akkor is csak hantázik, hogy ő nem akar szerelmet érezni (nem mintha ezt irányítani lehetne), meg hasonlók, akkor zavard el a francba. Ez a csaj tutira nem őszinte veled, márpedig egy nem őszinte emberben nem lehet megbízni. Én jegelném a dolgot, engem ne hülyítsen, de persze ez a te életed, a te döntésed.
4/11 anonim 

válasza:

Ja, ilyeneket nekem is küldözgetnek csaj haverok, nem kell ebbe többet belelátni. (ja várj, mondjuk attól függ milyen videókat?)
5/11 anonim 

válasza:

Milyen jellegű videókat küld?
Mi alapján nem jött be neked? Külső vagy belső?
6/11 anonim 

válasza:

Nekem is tág mindig a pupillám és a haverjaimnak imádok videókat küldözgetni, mégsem vagyok beléjük szerelmes. :D
7/11 A kérdező kommentje:
Külsőre nem jött be eleinte, de megkedveltem, aztán meg hát szép is lett, most meg fülig bele vagyok esve, bocsánat, a szerelmes ember hülye :c
Olyan jellegű videókat, amiről egy viselkedés elemző is azt szedi le, hogy akarna valamit, de elnyomja.
2022. márc. 23. 22:27
8/11 anonim 

válasza:

Ha 20-on évesek vagytok, akkor ez cuki, sok sikert, de 35 év felett ez inkább ciki.
Remélem, hogy 20-as korosztály vagytok mindketten.
9/11 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy 35 év felett ez ciki, de hát értem én, hogy manapság a mindenkivel kefe a divat.
2022. márc. 23. 22:47
10/11 anonim 

válasza:

Valószínűleg csak szórakozik veled, már ne is haragudj. Normális felnőtt nő, hogyha tetszik neki valaki akkor kap az alkalmon és ezt a tudtodra is hozza mikor van rá lehetősége. Ha bejönnél neki akkor nem mondta volna az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!