Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy magas csajszi kb. 175-178cm magas lehet, én vagyok kb. 180 cm. Lehet köztünk valami? Csajok mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert úgy vettem észre mintha tetszenék neki. Érdekes a magasság vagy annyira nem?2021. aug. 25. 23:40
1/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Van akit az sem zavar, ha alacsonyabb a férfi.
2/8 anonim válasza:
Ha csak a magasságon múlna, most úsznék a pi*ába :D. Nem ettől függ...
3/8 anonim válasza:
Meg ha szeretne is egy no, hogy barcsak magasabb volna nala a pasi, nem szempont. Kizarolag vaskosabb csajoktol hallottam, de azt is ugy, hogy sajat magukat drabalisnak ereztek a pasijuk mellett.
Ne akadj fenn ezen.
4/8 anonim válasza:
Nekem egy nagyon szép 174centis barátom azt mondta,hogy én a 178ce timmel alacsony vagyok neki, mert nem tudna magassarkut hordani. Immár 4éve egyedül van, de "nincs egy normális pasi"
5/8 anonim válasza:
en is 178 vagyok es volt mar kb velem egymagas vagy par centivel magasabb pasim. tehat ha nagyon megfog vaamivel, akkor lehet eselye, de azert alapvetoen jobban tetszenek azok a ferfiak, akik kb 10centivel magasabbak nalam.
6/8 anonim válasza:
Nem, ha annyi eszed van, hogy ilyeneken agyalsz.
7/8 anonim válasza:
A semmiből csinálsz problémát. Ha úgy érzed, hogy tetszel neki, akkor láthatóan nem érdekli a dolog.
Én 176 cm vagyok, a barátom 180 és 182 kettő között lehet (sose mértem le), és semmi probléma nincs ebből. A legtöbb barátnőmnek is olyan párja van, aki vagy ugyanolyan magas vagy egy picivel magasabb nála.
8/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Én 173 centi vagyok és ha látványosan nem alacsonyabb nálam, akkor már oké. Magasság szempontjából, de 1000 más dolgon múlik egy párkapcsolat, így nálatok sem lehet megmondani ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!