Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonévesen egyedül még oké,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen egyedül még oké, de 40 felett?

Figyelt kérdés

Környezetemben sok 40 feletti van, családdal. 27 vagyok, az üres lakás vár, bár a magányon nem tudok kattogni mert sok a munka és a teendő.

De vajon milyen lehet, amikor valaki hazaér és nem ez fogadja? Nem tudom elképzelni, és nagyon idegen lenne, hogy bárki várjon itthon. Plusz mire ez az egész kialakul, nagyon hosszú idő, szinte nem hiszek benne. Másrészt nem tudnám azt a helyzetet kezelni, hogy van egy családom vagy bárki akivel együtt lakjak, aki a párom. Abszolút idegen érzés és gondolat. Vajon 40 felett is ugyan ezt fogom gondolni és úgy leszek vele hogy jó ez ahogy van? Végül nem vagyok se depressziós és nem ezen jár az agyam, csak most belegondoltam ebbe.

2022. márc. 23. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10-es igazad van, sajnos a többség így él. Én egyrészt ezért nem is szülök soha gyereket. Viszont ki lehet fogni normális férfit is. A jó házassághoz pedig egyformán mindkét félnek tennie kéne. Az élettársamnak az előző házasságából vannak gyerekei, akik már felnőttek, így elfogad engem, hogy nem akarok szülni. Mert esetünkben is érdekes, hogy az a nő nem kell, aki szült neki, velem meg már 15 éve jól érzi magát. Meg az előző nője is sok rossz dolgot művelt, így azt mondom kettőn áll a vásár.

A kolléganőid meg gondolom azok a tipikus szolgahajlamú, könnyen kihasználható butácska nők, akikkel tele az ország. Meglátnak fiatalon egy péniszt és azonnal szülni támad kedvük. Semmi pszichológiai érzék, hogy mondjuk már párkapcsolat elején észrevegyék, ha vmi nem stimmel a pasival. Meg persze a férfiak nagyon nagy százaléka egy gusztustalan féreg jellem.

2022. márc. 24. 04:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre senki nem tud neked válaszolni, lehet, hogy bánni fogod, lehet, hogy nem.

Én harmincas nő vagyok, ha hazaérek, a férjem, a gyerekek meg a macska vár, nem tudom elképzelni, hogy az üres, szeretetlen lakásba jöjjek haza.

Most ha hazaérek, együtt vagyunk, főzünk, a kertben tevékenykedünk, játszunk, beszélgetünk alvásidőig, nen mindig mindenki együtt, de mégsem egyedül.

Azt érzem, jó siralmas életem lenne, ha kimaradnak ez a szeretet és élet, ami most körülvesz. De ez én vagyok. Aki máshoz van hozzászokva, nem biztos, hogy így érezne.

2022. márc. 24. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!