Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonévesen egyedül még oké,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen egyedül még oké, de 40 felett?

Figyelt kérdés

Környezetemben sok 40 feletti van, családdal. 27 vagyok, az üres lakás vár, bár a magányon nem tudok kattogni mert sok a munka és a teendő.

De vajon milyen lehet, amikor valaki hazaér és nem ez fogadja? Nem tudom elképzelni, és nagyon idegen lenne, hogy bárki várjon itthon. Plusz mire ez az egész kialakul, nagyon hosszú idő, szinte nem hiszek benne. Másrészt nem tudnám azt a helyzetet kezelni, hogy van egy családom vagy bárki akivel együtt lakjak, aki a párom. Abszolút idegen érzés és gondolat. Vajon 40 felett is ugyan ezt fogom gondolni és úgy leszek vele hogy jó ez ahogy van? Végül nem vagyok se depressziós és nem ezen jár az agyam, csak most belegondoltam ebbe.

2022. márc. 23. 19:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki nem tudhatja, lehet, hogy évek múlva másképp fogja látni, de lehet, hogy nem. Ha téged nem zavar a jelenlegi helyzet, akkor ne változtass, de ha zavar, akkor cselekedj.
2022. márc. 23. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok. Pár éve kb úgy gondoltam ahogyan te. Nagyon a saját céljaimra koncentráltam, jól megvoltam egyedül. Most is jól meg megvagyok. De pár tervet amit anno nagyon nagyon akartam, simán felcserélnék egy normális társra, akivel tényleg működhetne a dolog, és később lehetne családunk...
2022. márc. 23. 19:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából elvagyok, néha jó lenne egy társ, de belekénylemesedtem az egyedüllétbe.
2022. márc. 23. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
3, én is. Ezért van az, hogy kb csak én vagyok szingli a környezetemben, mert a többiek házasok és/vagy babát várnak. :D
2022. márc. 23. 20:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszoló vagyok, én 37 vagyok, nekem speciel nem nagyon jöttek össze a szerelmi dolgok (asszem, lehet egy enyhébb aspergerem is, mindig nehezen ment a kommunikáció, az ismerkedés, és a titkaim miatt gyerekkoromtól kezdve visszahúzódó voltam). Szerettem volna családot, de közben féltem is igazán megnyílni, akiknek pedig megnyíltam, azok zömmel kikoptak az életemből. De ha jobban végiggondolom a dolgot, igazából én sem nagyon tudtam soha elképzelni azt, hogy milyen lehet, ha szeret és vár valaki, milyen lehet együtt élni valakivel, számomra is elég idegen dolog volt ez. Nekem gyerekkoromtól kezdve nem működtek a szociális dolgok, abszolút kimaradt a párkapcsolat is, és most már nem is hiszem, hogy ebből a helyzetből lehetne kitörés.
2022. márc. 23. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
#4: Ezek ismerős dolgok, én is azt látom, hogy a kortársaim meg a fiatalabbak közül is sokan családot alapítottak (jó néhányan persze el is váltak), ami azért néha elég frusztráló tud lenni.
2022. márc. 23. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:

4, igen. Velem egykorú ismerősnek két gyereke van, két külön apától, és kétszer ment férjhez. (A második még mindig tart). Igazság szerint nem irígyeltem sosem.

Szerencsére már arról is leszoktak, hogy kérdezgessenek, hogy én mikor megyek férjhez. :D Ez is elég idegesítő tudott lenni.

2022. márc. 23. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: Engem néha még mindig megkérdeznek, hogy mikor nősülök. Szerencsétlenek azt hiszik, hogy milyen jópofák és kedvesek, mert belemásznak egy másik ember magánéletébe. Az ilyeneknek szívesen a képükbe vágnám, hogy mi közük hozzá. Jó, hogy nem fogok szinte vadidegeneknek magyarázkodni, hogy miért alakult így az életem...
2022. márc. 23. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem már 18 évesen is rossz érzés volt, hogy nem volt kedvesem. 24 éves koromban sikerült megtalálni azt a férfit, akivel nagyon jól kijövünk. Most 40 éves vagyok és szörnyen érezném magam, ha egyedül kéne élnem. Én így vagyok ezzel, de mindenki másképp érez.
2022. márc. 23. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:

24 vagyok, késő negyvenes, kora ötvenes családanyákkal dolgozom együtt. Ez alatt a hat hónap alatt beláttam annyira az életükbe, hogy nekem aztán nem kell pár, csak azért hogy ne legyek egyedül.

Ki vannak használva, nincsenek értékelve, boldogtalanok.

2022. márc. 24. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!