Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá, hogy megtalálom? (bővebben lent)
Sziasztok. Kicsit bonyolult lesz...
Egy kis üzletben dolgozom ahova pár napja bejött egy csoport munkás kávézni. Nem voltam jó hangulatban ezért nem voltam olyan hű de kedves, főleg, hogy ők is bunkók voltak. Viszont másnap megint bejöttek és van köztük egy srác aki nagyon szimpatikus volt, elkezdett velem jófejkedni, beszélgetni ahoz képest, hogy ő volt elötte nap az egyik legbunkóbb. Sajnos azóta sem találkoztam vele, de kolléganőmtől megtudtam, hogy beszélt rólam. Ha nem jönnek be többet, hogy tudnám megtalálni? Annyit tudok, hogy az ország másik felében lakik és dolgozni van csak itt.
Van valami esély rá, hogy rá találok neten? Mondjuk azt sem tudom, hogy én szimpi vagyok e neki.. Annyi a bibi ezek mellett, hogy ő cigány én pedig nem. Ez zavarhatja őt?
Tippeket szeretnék kérni, hogy keressem meg?
A dzsippó gyerekeket nem zavarja, ha nyomul ràjuk egy nulla effortos,fehér nő.
Amúgy te nem gondolod, h kb minden nemzeti dohànyboltban ugyanezt a műsort letolja? Csak kérdem.
"miért tetszik neked egy bunkó viselkedésű srác?"
A noknek ez kell....
37F incel
Hiába volt az elején bunkó és most kedves. Ne így akarjon menőzni, mert ezzel csak taszít. Azt jelenti, máskor is ezzel a bunkó viselkedésével akar a haverok előtt tetszelegni és téged meg lepattint, mert hát az olyan menő. Érted már mit akarok mondani?
3# voltam
Attól, hogy valaki cigány mért baj? Nem tetszhet? Nem értem ezt a rettentő rasszista hozzá állást..
3as neked köszönöm. Értem mit szeretnél mondani és meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!