Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rá esély, hogy megtalálom az anotalk-os srácot?
Figyelt kérdés
Még két napja írtam egy fickóval anotalk-on, ő 25, és kb 23:30-kor kezdtünk el írni, rengeteget írtunk, egészen másnap 2:10-ig.
Én megadtam neki az insta nevem és ő azt mondta, hogy majd csinál egy fiókot és ott írunk. Ha eddig semmi nem történt akkor már felejtsem el, vagy mire gondoljak? 😖
2017. júl. 19. 23:01
1/15 anonim válasza:
Itt vagyok, jajj de jó, hogy kiírtad. Véletlenül rossz linket adtál meg, kimaradt egy betű vagy nem tudom. Megadnád még egyszer helyesen? Ott tali... ;)
2/15 anonim válasza:
Esélyes, hogy nem igazán jöttél be neki, csak jó voltál egy esti dumálgatásra.
3/15 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, bár ő már akkor is szerintem lecsekkolta a képeim mikor még beszéltünk, szóval ezért furcsa :(
2017. júl. 19. 23:21
4/15 anonim válasza:
Kipróbáltam én is, 99 százalék kamu. Reméltem, hogy talán ott megtalálom életem első párkapcsolatát, így 26 évesen...
5/15 A kérdező kommentje:
Mármint mi a kamu? 😄
2017. júl. 19. 23:26
6/15 anonim válasza:
Ha látott, akkor is lehet, hogy csak simán unta magát. Miből állt a beszélgetés, mennyire volt komoly?
7/15 A kérdező kommentje:
Először csak általános, aztán egymásról kérdeztünk, szexualitás, családi háttér, aztán kicsint elment malackodásba, jövőről is beszéltünk
2017. júl. 19. 23:31
8/15 A kérdező kommentje:
Ja hogy erre, nemhiszem
Komoly dolgokról is dumáltunk, viccelődtem is rajta, hogy milyen papa hozzám, de egyébként mindketten komoly szándékkal írtunk
2017. júl. 19. 23:33
9/15 anonim válasza:
Szia kor mizu szorozva végtelennel... Ez a mai 14 évesek kommunikációs képessége? Vagy ritka műveletlen yolo swag gyerekek járnak oda? Egyáltalán miért csak 14 évesekkel van tele? Én érzem hülyén magam, hogy oda tévedtem, pedig 22 évesen nem vagyok öreg.
10/15 anonim válasza:
Beszéltem ott már 20 éves lánnyal is. Ugyanezt a szintet hozta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!