Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek még várjam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még várjam, hogy visszatérjen hozzám?

Figyelt kérdés

Már 6 hónapja “jelen” van egy férfi az életemben, abból 3 hónapot csak beszélgettünk es találkozgattunk.

Úgy alakult, hogy szeretők lettünk.

Olyan volt vele a szex, mint senki mással. De aztán el kezdtem többet érezni és már minden napom róla szólt, nem tudtam kiverni a fejemből. Aztán el kezdett hanyagolni amit nagyon a szívemre vettem és kérdőre vontam(nem tetszett neki) Nyilván már érezte, hogy többet érzek, de ő csak annyit mondott nagyon jó a szex, jól érzi magát velem, de nem szerelmes.

Viszont ha meg találkozunk egy szórakozóhelyen folyamatosan idegesít(ami már a barátnőmnek is feltűnt) Feltűnően hanyagol, játssza magát, ami elég gyerekes…Keresi a nők társaságát, aztán buli végén odavág egy mosolyt…

Ti mit gondolnátok errôl?

2022. márc. 22. 05:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szándékosan játszik az érzelmeiddel. :( Elég baj az önmagába, hogy egyoldalú a dolog a részedről, de ő ezt még ki is használja és provokál. Lépj túl rajta.
2022. márc. 22. 06:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek való a szexkapcsolat, így vagy te is ezzel. Szerintem ne várj rá, inkább keress olyan férfit, akivel komoly kapcsolatban lehetsz.
2022. márc. 22. 06:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
“Neeeem, én nem.”
2022. márc. 22. 06:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt alapvetően azzal van a baj, bármilyen kapcsolatról van szó, hogy egy játszmázós majom, aki szórakozik veled. Ez a viselkedés akkor is kivernè a biztosítékot, ha nem lennèl szerelmes, csak simán kedvelnéd.

Mi az, hogy látványosan hanyagol?

Ha ezt csinàlja, úgy kivágnám, hogy a lába nem érnè a földet.

Ne hasznàljon téged lábtörlőnek!

2022. márc. 22. 07:00
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nekem megalàzó lenne egy ilyen alakra vàrni.
2022. márc. 22. 07:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne várd, engedd el. Keress olyan férfit, aki odafigyel rád!
2022. márc. 22. 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Magasról tesz rád és azt szeretné, ha lekopnál. Ezért bánik veled így. Nyilván ennél többet érdemelsz.
2022. márc. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!