Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Elmondjam neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam neki? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Tegnap volt osztálytalálkozónk. Alapból nem vagyok egy társaság közepe ember, eleinte nem is akartam menni, de végül mégis mentem, és remekül éreztem magam, de nem ez a lényeg, hanem hogy van egy lány akivel annyira jól elbeszélgettem, mint soha még senkivel, hihetetlenül kedves volt, megértő, aranyos, ölelést is kaptam tőle (soha senkitől korábban, családtagokat leszámítva), annyira jól esett, magát a találkozót is nagyon élveztem és mindenkivel jó volt beszélgetni egy kicsit, de vele sokat beszéltem, kettesben, és annyira furcsa volt (jó értelemben), soha senkivel még nem esett ennyire jól, és neki bele tudtam nézni a szemébe, mással ez sosem ment. Egész este ő járt a fejemben, alig aludtam valamit. Őszinte leszek, nagyon hiányzik, bármennyit tudtam volna vele beszélgetni.

Mit tennétek a helyemben? Én azon gondolkoztam hogy írok neki valamit, de nem tudom mit tudnék, elvégre neten nem ugyanaz, és már nem is egy városban lakunk... Amennyire varázslatos volt, már-már hihetetlen, annyira rossz érzés most a hiánya. Szeretnék még beszélgetni vele, de nem tudom lehet-e még erre valaha alkalom... Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!

2022. márc. 20. 15:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vesztenivalód, a leírásod alapján értelmes, normális lány lehet. Még ha el is utasít, valószínűleg nem lesz bunkó. Írj neki, hogy jól érezted magad a múltkor, szívesen beszélgetnél még vele, meghívod őt valamire. Sok szerencsét, szerintem valamennyi esélye van azért annak, hogy nem vagy neki teljesen közömbös, de hogy ez "csak" haveri dolog, vagy akár több is, csak akkor fog kiderülni, ha kezdeményezel.
2022. márc. 23. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
#11; igen, és barátok még akkor is lehetnek.
2022. márc. 23. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12: Az nem szokott működni. Ha az egyik fél többet akar, a másik nem, akkor abból sosem lesz barátság. Ha engem egy csaj lepattint, de azzal jön, hogy "barátok még lehetünk", akkor udvariasan el szoktam mondani, hogy nekem az kevés lenne, és nem látom értelmét.
2022. márc. 23. 23:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sőt ne chatben, hanem telefonon hívd fel, egyik este, amikor már ráér, és kérdezd meg, hogy mi újság? Váltsatok pár szót, vagy akár melegedjetek bele a beszélgetésbe. Ha ez is sikerül, akkor mondd el neki, hogy szuper volt vele beszélgetni, és hétvégén el akarsz menni sétálni egyet a folyópartra, a főutcára, stb. Lenne-e kedve veled tartani? A telefon előnye az lenne, hogy a hangsúlyok is vannak, amiből egy csomó plusz infó lejön, a chathez képest. Bár ezek az emojik azért eléggé igyekeznek ezt pótolni! :-D
2022. márc. 24. 09:01
 15/19 Dzsoki ***** válasza:
75%
Stimmel. Felhívod,hogy milyen jókat beszéltetek,de maradt még téma. Nem folytathatnánk egy kávé vagy cola esetleg sör mellett? Azután a válaszból tudsz tovább építkezni.
2022. márc. 31. 13:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta?
2022. márc. 31. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett azóta?
2022. szept. 27. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Még mindig nem írtál neki? Keresd már meg ember. Hajrá
2022. dec. 24. 11:36
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

Tipikus, amikor a baráti, osztálytársi találkozón a kamaszkori hangulat izzítja a levegőt, egymásra csodálkozás, nagy beszélgetés….

Aztán mindenki megy a maga útjára, vissza a hétköznapokba, egy hét, már el is felejti, munkahely, család, férj, gyerek, apa beteg, anyának segíteni, stb.

A következő évfordulós találkozóig. Benned erős nyomot hagyott egy baráti ölelés, de ő ilyen közvetlen, természetes, benne ennél több fel sem merül.

Nem szabad túldimenzionálni.

Jövőre, tavasszal szervezz te egy kertipartit, vagy kirándulást, akármit, az osztállyal. Ha lesz ideje és rljön, ugyanilyen lesz.

2022. dec. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!