Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kávéfogyasztók, mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kávéfogyasztók, mit szólnátok hozzá, ha a párotok kifejezné nemtetszését, hogy kávét isztok, mivel “a világ legkeményebb és legaddiktívabb drogja a koffein”?

Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 18:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megkérdezném, hogy miért nem akkor szólt, hogy zavarja a koffeinfüggőség, amikor az első randin ittam egy - nem koffeinmentes - cappuccinot.

(Amúgy nehezen érzem át a problémát, mert a párom ágyba hozza nekem reggel a kávét, és azzal indul a napunk, hogy együtt kávézunk, nyáron meg sokszor egy kávét iszogatva nézzünk meg együtt a kertben üldögélve a napfelkeltét.)

2022. márc. 19. 19:36
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
Parvalasztasnal szempont volt, hogy lapoafoldhivok kizarva, ugyhogy nem mondana.
2022. márc. 19. 19:46
 13/26 anonim ***** válasza:
76%
A szájába tennék valami keményebbet és addiktívabbat, hogy szívja.
2022. márc. 19. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom kerülni az ilyen pukkancsokat.
2022. márc. 19. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Mivel a saját lakásomban tanyázik nyilván hagynék időt, hogy összeszedje a holmiját és eltakarodjon amíg még úriember vagyok. :)
2022. márc. 19. 21:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Már megint te? Lesz.rnám. Nekem meglehetősen alacsony a vérnyomás és sokat kávézom.
2022. márc. 19. 21:57
 17/26 anonim ***** válasza:
#15: Miből gondolod, hogy a te lakásodban tanyázik? Vagy te a az övében :D És akkor lehet pakolni.
2022. márc. 19. 22:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem fordulhat elő ilyen, mert buta emberrel eleve nem jönnék össze.
2022. márc. 19. 22:50
 19/26 anonim válasza:
56%

Mutatnék neki tudományos cikkeket, hogy a vérkeringésre viszont jó hatással van és úgyis csak napi egyet sok tejjel iszom. Ez biztos megnyugtatná.

Amúgy én se örülnék egy örökösen kv-t vedelő társnak. Sok pénz, egészségtelen és függésben tart.

2022. márc. 19. 23:13
 20/26 anonim ***** válasza:
17 hmmm... Mivel az enyém a lakás?
2022. márc. 19. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!