Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos férfiaknak miért nehezebb csinos lányt tallniuk mint fordítva?
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de úgy vettem észre, hogy az átlagos kinézetű férfiakat a csinos nők észre sem veszik, ezzel szemben, az álagos kinézetű nők is könnyen "megkapnak" egy kifejezetten jóképű férfit.
Ti is így látjátok? Ha igen akkor mi ennek az oka és hogyan lehetne változtatni rajta?
Nők mindig is válogattak. Most lehet picit jobban hála Tindernek meg hasonló platformoknak ahol egyrészt terülj-terülj asztalkám van másrészt hatalmas halmazból tudnak szelektálni nem egy picikéből, mint régen. Persze nők mondanak sok mindent és teljesen meg vannak róla győződve, hogy az úgy is van, de csak mert nem tudják mit is csinálnak valójában.
Érdemes megnézni ezeket:
https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw
https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk
Illetve néhányan feltöltik a Tinder statisztikájukat, általános konszenzus, hogy a faszik esetén:
- a nők kb. 50%-a tetszik nekik
- egy átlagnál picivel jobb faszinál a match rate (azaz kölcsönös szimpátia): 1-3% körüli
- kb. tized (ismétlem *tized*) annyi szexuális kapcsolat lesz nekik, mint női társaiknak Tinderről
Nők ezzel szemben:
- jó ha faszik 1-3%-a tetszik nekik
- kb. 50% a match rate, *ötven*
- hiába van magas match rate még így is jó ha a felével elkezdenek beszélgetni...
- jóval több szexuális kapcsolatuk lesz, mint a fasziknak (ez úgy lehet, hogy a faszik egy kis halmaza viszi el a nők nagy részét)
Itt találtok pár adatot nőre és faszira, csak referenciaként én ronda vagyok, nekem nulla, ismétlem NULLA a match rate azaz én nem tetszem egy nőnek se, pedig én is kb. 50%-ban "jobbra húzom" a nőket és az instakurvák, ránézésre agyilag zoknik helyből balra mentek...
[link] (jóképű srác accountja)
[link] (ő saját bevallása szerint egy jóképű srác és ez a számokon is szépen látszik)
[link] (átlagos srác)
[link] (jóképű srác)
Ezzel szemben nők:
[link] (tipikus női account)
[link] (ismét egy tipikus női acc)
Nos ezért van az, hogy egy átlagos faszinak ma már elég nehéz dolga van.
"Illetve néhányan feltöltik a Tinder statisztikájukat, általános konszenzus, hogy a faszik esetén:
- a nők kb. 50%-a tetszik nekik"
Nem, a nők 50%-át még épphogy megdugnák. Nem mindegy.
"Nem, a nők 50%-át még épphogy megdugnák. Nem mindegy."
Ez majdnem mindegy, érdemes csak arra fókuszálni, hogy a nők mennyivel válogatósabbak és mégis több "casual hookup" jellegű szexkapcsolatuk lesz, ami totál szembe megy a nők által terjesztett "marketinggel"...
Egyébként a chat countering bezárólag a statisztika automatikusan generált, mindenki le tudja tölteni a sajátját. A randi, sex, párkapcsolat számok már önbevallásos alapon mennek, azt már nem lehet automatizálni.
Ide lehet egyébként feltöltögetni: [link]
24
Nem érdekel senkit. Nem fog változtatni senki.
Nem kényszerítitek rá magatokat senkire.
Amiket összeírogat itt ez a kemény 5-6 ember nap mint nap, totál felesleges.
#21 Ugye vágod, hogy a komoly kapcsolatban lévő nők száma ugyannyi, mint a komoly kapcsolatban lévő férfiaké? (Heterókat nézve most :D )
És azt is vágod, hogy csak heti 3 alkalommal számolva komoly kapcsolatban messze többet szexelnek az emberek, mint aki csak szexkapcsolatra hajt? :D
Nem hogy egy értelmes lányra hajtanátok, meg magatokat fejlesztenétek, hogy boldog párkapcsolatban mindent megkapjatok. Hanem itt gyártjátok vég nélkül a siránkozásokat, hogy brühühü, szegény egyik nem, és szemét másik nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!