Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiaknak miért nehezebb csinos lányt tallniuk mint fordítva?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de úgy vettem észre, hogy az átlagos kinézetű férfiakat a csinos nők észre sem veszik, ezzel szemben, az álagos kinézetű nők is könnyen "megkapnak" egy kifejezetten jóképű férfit.

Ti is így látjátok? Ha igen akkor mi ennek az oka és hogyan lehetne változtatni rajta?

2022. márc. 18. 13:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
:D Az átlagos nő a szép nő is lehetne akár sminkelve, beállítva.
2022. márc. 18. 14:06
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

"hogyan lehetne változtatni rajta?"

Én úgy látom, hogy többek között itt is, egyre többen vagyunk, akik látjuk, sőt, tapasztaljuk ezt a problémát, és beszélünk is róla, felhívjuk a figyelmet, hogy itt már felborultak a normális állapotok, amik korábban még csak-csak elviselhetőbbek voltak.

Ha elég sokan felhívjuk erre a figyelmet különböző módokon, akkor előbb-utóbb muszáj lesz belátni még a radikális feministáknak is, hogy ez így nem mehet tovább.

2022. márc. 18. 14:12
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

7-re:

Húha!

Én vagyok túl finnyás, férfi létemre?

Átlag férfi: szerintem ronda.

Átlag nő: ilyen pattanásokkal ronda. Ha az nem lenne, akkor korrekt, átlagosan szép nő lehetne.

Jóképű férfi: szerintem átlagosan jóképű.

Szép arcú nő: ezt meg nem tudom megnyitni. :-)))

2022. márc. 18. 14:12
 14/26 anonim ***** válasza:
59%

Na, akkor kezdjük :D

Átlag férfi - igen, ez egy átlagos férfi

Átlag nő - igen ez egy átlag nő

Jóképű férfi - kisfiús arc, ellensenves, szúrós tekintet, nem ezt tartom a ha hú de jóképű kategóriának

Szép arcú nő - ezek a vékony arcélek egyáltalán nem jönnek be, eléggé az átlagba raknám be ezt az arcot is

Valamint említsük már meg, hogy ha normálisan nézne az 'átlag férfi', még jóképűbbnek mondanám lehet, mint a 'jóképű férfit', illetve egy otthon épp fürdés, lábborotválás közben készített fotó, és egy beállított szétsminkelt (megjegyezném nem vonzóan + iszonyat fülbevalókkal kiegészített) fotón lévő nőt összehasonlítani kicsit sportszerűtlen (persze a te általad felállított felszínességi versenyben). Az 'átlag' emberek szimpatikusan néznek ki, a két 'jópasijócsaj' meg olyan, mintha az alkonyat sztárjait látnám. Messze nem a jó pasi meg jó csaj kategória. NEKEM

2022. márc. 18. 14:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva van, mert a nőknél jellemzőbb, hogy nem csak az extrajópasikat találják vonzónak. Vannak, akiknek a státus imponál, vagy a vagyon, vagy akár egyszerűen csak egy megnyerő személyiség, férfias kiállás. A férfiak ezzel szemben csak olyan nőkkel állnak le, akikre instant áll a kuki, lehet akármilyen ostoba, elviselhetetlen liba. Nem szoktam az általad linkelt kategóriájú átlagos nőket top pasikkal látni, szép, csinos nőket idős, kevésbé jóképű férfiakkal viszont annál inkább.
2022. márc. 18. 14:20
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
De amúgy ti hol éltek? Én 21 vagyok és a kérdező által linkelt "csinos nő" prototípust kb 10/6-7 csoporttársam hozza egyetemen, tehát relatíve elég átlagosnak tekinthető.
2022. márc. 18. 14:21
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem:

Átlagos férfi:

[link]

[link]

Átlagos nő:

[link]

[link]

Jóképű férfi:

[link]

[link]

szép nő:

[link]

[link]

2022. márc. 18. 14:44
 18/26 anonim ***** válasza:
Pasik dugni akarnak, ezért beerik egy rosszabb nővel is
2022. márc. 18. 14:45
 19/26 A kérdező kommentje:

Hát ha a nő kilenne sminkelve, akitlinkeltem, akkor is csúnya. lenne, mert aránytalan az arca.

És miért kell egy csinos nőre azt mondani rögtön hogy photoshop? Irigységből? Attól még hogy egy nőnek szép az arca, nem biztos hogy photoshop, na a nőket viszont ennyire könnyű megvezetni.

2022. márc. 18. 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Azok az átlagos pasik és az alattiak találnak barátnőt, akik nem egész nap gyakoriznak és ülnek a gép előtt, a négy fal között.

Ilyen egyszerű. Nekem szép a barátnőm, én nem vagyok egy nagy szám. Egy egyetemi önkéntes segítő eseményen találkoztunk és csak beszélgettünk, nem is próbáltam nyomulni rá, mégis jól éreztük magunkat és összemelegedtünk.

2022. márc. 18. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!