Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alapjan latja, hogy zavarban vagyok elotte, vagy ebbol o mit vesz le? L
(Nem nagykepusegbol irom, de kulsore SZERINTEM bejohetek neki ahogy eszrevettem, meg nyilvan nekem is o, ezert erdekel)
Nalam sokkal idosebb ferfirol van szo. Parszor mar megtortent, hogy amikor osszeneztunk akkor elkaptam a tekintetem, es amikor ujra raneztem mosolygott ram. Ez eleg sokszor megismetlodott egyik nap.

Látja ha zavarban vagy , ebből tudja h tetszik neked.
Ha meg mosolyog biztos bejössz neki.

6 vagyok
Fordítva is volt hasonló: egy srác társaságban pont engem nézett, mikor rá néztem elkapta a tekintetét. Majd ismét rám nézett, én is rá néztem megint (hogy jól láttam-e), erre megint elkapta a tekintetét.
Utána meg már nem is nézett felém egyáltalán. Mivel nekem is tetszett, nem mertem akkor biztosra venni, de utólag visszagondolva ahogy 5-ös is írja, beszélni nem volt szégyenlős velem, így elég sanszos a dolog. Ma már levágnám én is az ilyet.

Lehet, próbál mosolyogni rád, hogy egyből le tudjon olvasni rólad hogy hogyan reagálsz.
Szemezz többször, aztán talán lesz bátorsága leszolitani téged
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!