Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak mi lehet azzal a baja, hogy el szeretnék kezdeni boxolni?
Sajnos elég hirtelen haragú ember vagyok és szeretném megtalálni a sportot, amiben le tudom vezetni a feszültséget. Most lenne lehetőségem boxolni, de neki ez nem tetszik, mert szerinte csak még idegesebb leszek tőle.
Nektek mi a véleményetek?
Mit ugat bele? B@$&zad szájon a kiskancsót 🤣
Na jó viccet félretéve, jah, nagylány vagy már (remélem), hogy eldöntsd mit akarsz. Persze én mindig azt mondom, hogy meg kell találni az arany középutat a "felnőtt vagyok, azt teszem amit akarok" és a "egy kapcsolat mégiscsak 2 ember közös élete, szóval valamelyest a másikat is bevonom a döntéseimbe" között. Na ez meg viszont már abszolút kapcsolatfüggő, hogy ez hol húzódik
A te életed, azt csináld amit akarsz.
Neki pedig el kell fogadnia
Így van, azt csinálsz, amit akarsz, viszont neki NEM KELL elfogadnia, mivel ő is azt csinál, amit akar.
Ezt hívjuk egyenlőségnek. :)
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
"Barátomnak mi lehet azzal a baja, hogy el szeretnék kezdeni boxolni?"
"neki ez nem tetszik, mert szerinte csak még idegesebb leszek tőle."
Ez a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!