Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak mi lehet azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak mi lehet azzal a baja, hogy el szeretnék kezdeni boxolni?

Figyelt kérdés

Sajnos elég hirtelen haragú ember vagyok és szeretném megtalálni a sportot, amiben le tudom vezetni a feszültséget. Most lenne lehetőségem boxolni, de neki ez nem tetszik, mert szerinte csak még idegesebb leszek tőle.

Nektek mi a véleményetek?

2022. márc. 15. 22:56
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Hogy felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz.
2022. márc. 15. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Mit ugat bele? B@$&zad szájon a kiskancsót 🤣

Na jó viccet félretéve, jah, nagylány vagy már (remélem), hogy eldöntsd mit akarsz. Persze én mindig azt mondom, hogy meg kell találni az arany középutat a "felnőtt vagyok, azt teszem amit akarok" és a "egy kapcsolat mégiscsak 2 ember közös élete, szóval valamelyest a másikat is bevonom a döntéseimbe" között. Na ez meg viszont már abszolút kapcsolatfüggő, hogy ez hol húzódik

2022. márc. 15. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

A te életed, azt csináld amit akarsz.

Neki pedig el kell fogadnia

2022. márc. 15. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Vegyél otthonra egy boxzsákot+kesztyűt, és otthon is lehet azt püfölni.
2022. márc. 15. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

Így van, azt csinálsz, amit akarsz, viszont neki NEM KELL elfogadnia, mivel ő is azt csinál, amit akar.

Ezt hívjuk egyenlőségnek. :)

2022. márc. 16. 03:30
 6/7 Laylah ***** válasza:
31%

Megválaszoltad a saját kérdésedet.

"Barátomnak mi lehet azzal a baja, hogy el szeretnék kezdeni boxolni?"

"neki ez nem tetszik, mert szerinte csak még idegesebb leszek tőle."

Ez a baja.

2022. márc. 16. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen elbszott hozzáállás az, hogy "azt csinálsz, amit akarsz, nekem meg nem kell elfogadnom" egy ilyen piti dologban, mint hogy boxolni akar a másik?! Jó ég, nem prosti akar lenni, hogy azt mondjam "na jó, ezt már nem kell elfogadnom", de aki frankón ilyan szinten korlátozni akarja a másikat, hogy már azzal is baja van, ha az edzeni akarna, az vegyen magának egy barbi babát, aztán annak nyomja ezt a szánalmas dumát. Nem neki kell tetszedjen ez a sport, hanem neked, mert te csinálnád, ennyi. Az, hogy szerinte idegesebb lennél tőle, az az egyéni szoc.problémája, szerinted meg jót tenne, egál. Fel nem foghatom, hogy létezhetnek olyan emberek, akik még egy kis feszkó leveztő sportot is sajnálnak a másiktól..
2022. márc. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!