Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Ti voltatok már szeretője férfinak?
Nem, én ellenálltam a kísértésnek.
2002. tavaszán volt egy Havas Henrik pályázat a Nők Lapjában. Abban leírtam, hogyan álltam ellent a kísértésnek 1999. október 20.-án a kora délutáni órákban. Szerencsére semmi erőszak nem ért.
Akkoriban nem gondoltam, hogy amit én FELTÉTLENÜL BÜSZKESÉG-nek élek meg, az már régen nem volt érték. (Sokan "rongy"-ként odadobták már magukat különböző férfiaknak/férjeknek.) Alig túl a század- illetve ezredfordulón.
Ja, és beküldtem a pályázati anyagot a megadott feltételekkel!
Legnagyobb meglepetésemre sehol nem volt leközölve az írásom. Akkor nem tudtam, hogyan menjek ennek utána.
De ma már semmi nem lehetetlen!
Készülj fel kérdező, mert jönnek a szűzies kommentek majd, hogy "fú hát olyat sohasem!!!!"
Aztán a valóságban minden második férj csalja valakivel az asszonyt :DDD
Mint ahogy a fizetéseknél is mindenki 2 milliót keres programozással.
Legtöbb nő ha férjezett ha nem befűzhető :D amit itt irnak az egy dolog amit mondanak egy másik és hogy miképp cselekednek az egy hatmadik :D
Tipikus “jajj nemtudom mit csinálom de olyan jooo”.
Nem voltam tudtommal soha sem szerető, nekem ez nagyon nem fér bele. Sőt, nyomtam már fel srácot a barátnőjénél, amikor elkezdett nyomulni, mert fordított helyzetben én is értékelném, ha szólna a nő.
#5 és a kérdező: A gyakori egy viszonylag zárt közösség, az itteni nőkből álló halmaz nem alkalmas arra, hogy következtetést vonj le a véleményükből a való életre nézve.
Én a mindennapi életben azt látom egyébként, hogy a nők sokkal inkább kaphatóak a szeretői szerepre, mint a férfiak, de ismétlem, ez nem az a közeg, ahol sok ilyen tapasztalatról olvashattok.
Igen, és jelenleg is ez a cél. Mármint nem arra megyek direkt, hogy foglalt legyen, de megint olyan vonz, aki az, és nem, nem érdekel helyette más csak azért, mert szabad.
Izgalmas? Engem nem ez motivál. Kívánom, kíván, kb. ennyi a lényeg, ilyen egyszerű. Soha többé az életben nem szeretnék olyat magamra erőltetni, aki semleges vagy egyenesen taszít...
Amúgy a szeretői státusznak az tud lenni az előnye, hogy csak a jót kapja belőle az ember lánya. Nincs együttélés = főzésmosástakarítás, gyerekkel bajlódás, nincs kritikus, b@szogatós anyós vagy lánytestvér vagy barátok stb., és lehetek nyugton a fenekemen itthon, nem kell állandóan menni világgá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!