Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki a huszas éveiben házasodott, család stb...? Most teszel fel 40 körül mi a helyzet veletek?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy akik korán nősültek, vállaltak gyermeket, később megbantátok?
Nem gondoljátok azt, hogy korai volt?
13. Aha, szóval a 2 ember közti teljes bizalom, őszinte szerelem, és a kapcsolat stabilitása amiben mindkét fél ugyanazt érzi és gondolja, szerinted pusztán " beképzelt hozzáállás " 😂😂😂 nevetséges vagy.
Szegény te, baromira átverhettek téged valamikor amiért ilyen megkeseredett lettél, de attól hogy a te kapcsolatod nem volt az igazi és befuccsolt, másé még nem fog. Vagy megemészted, vagy nem... de lehet szimplán csak egy gyakoris troll vagy. Na akkor további jó szórakozást neked:) szióka.
11: A kapcsolatom 12.évében én is azt gondoltam, hogy együtt öregszünk meg... 17 év után váltunk el. Egyébként én nem rosszindulatból írtam, amit írtam, benned lehet
elég nagy tüske, hogy annak vetted... De élj csak álomvilágban továbbra is, hátha nem ébredsz fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!