Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki a huszas éveiben házasodott, család stb...? Most teszel fel 40 körül mi a helyzet veletek?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy akik korán nősültek, vállaltak gyermeket, később megbantátok?
Nem gondoljátok azt, hogy korai volt?
Kamasz korom óta készen érzem magam a gyereknevelésre. 21 éves koromban született gyermekem.
Sose nősültem, minket nem érdekel az állam.
Ha azt mondom, az életem tökéletes és semmin se változtatnék, az nem fejezi ki a valódi széoségét, gyönyörét, amit megélek minden nap.
Igaz, nem vagyunk 40-esek, picit az még odébb van. De a férjem elég fiatal, alig 21 volt mikor összejöttünk, én 24. Előttem nem volt semmilyen kapcsolata, és mindig úgy gondolta, amint azt érzi, hogy megtalálta a lelki társát, őt akarja egy életre. Sose vágyott kalandokra, ha akarta volna, megtehette volna, elég sok lány legyeskedett körülötte előttem is, de nem vágyott rá, egyik sem érdekelte.
Elég hamar megkért, 1,5 év után össze is házasodtunk, akkor még csak 22 éves volt.
12 éve vagyunk együtt, semmit sem bántunk meg, boldog házasságban élünk:), és ez így is marad. Gyereket nem szeretnénk, viszont van egy kiskutyánk, a 10. évfordulónk alkalmával fogadtuk örökbe közösen:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!