Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy idegen pali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy idegen pali bejelöl titeket facebookon, vagy rátok ír ismerkedés céljából hogyan reagáltok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy szimpatikus külsőre.

(Szingli lányokhoz szól a kérdés)

2022. márc. 12. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Úgy van beállítva a Facebook, hogy ne jelölhessen be olyan, akivel nincs közös ismerősünk.

Ha ír, akkor meg az engedélykérésbe kerül, amit sosem nézek meg. Csak ismerősök üzeneteit látom.

2022. márc. 12. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Úgy, mint a 11-esnek.
2022. márc. 12. 20:43
 13/18 Laylah ***** válasza:
87%
Nálam az üzenetek az engedélykérések közé érkeznek, amiről általában nem is értesít a messenger/facebook. Szóval ha mákja van, észreveszem. Elolvasom, amit írt. Ha konkrét kérdése van (ugyanaz a kategória, mint ha valaki itt gyk-n privátban kérdez valamelyik válaszommal kapcsolatban), akkor válaszolok neki. Ha csak egy "szia, mizu, ismerkedünk?", akkor válasz nélkül hagyom. Nem érdekel, hogy néz ki. Egyáltalán nem vagyok vevő a small talk-ra és a kínok kínját élem át, ha ilyenbe kell belemennem. Ami viszont minden esetben közös, hogy nem egy lehetséges pasijelöltet látnék benne, hanem egy random idegent.
2022. márc. 13. 00:51
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 De ha helyes, jól néz ki akkor miért nem látod mint pasijelöltet? Lehet ha nyitott lennél kiderülne hogy belsőre is szimpatikus.
2022. márc. 14. 09:25
 15/18 Laylah ***** válasza:
78%

Mert én ufó vagyok, számomra nincs olyan, hogy annyira tetsszen egy pasi, hogy magamra akarjam rántani, vagy AZONNAL meg akarjam ismerni, összejönni vele. A férfiak csoportjának szinte egésze hidegen hagy külsőre, képtelen vagyok fizikai vonzalmat érezni anélkül, hogy tudnám, milyen ember. Szóval lehet a női többségi társadalom szerint akármilyen 10/10 egy pasi, nálam a max. az annyi, hogy szimpatikus (vagy még az sem). Az ilyen Ryan Reynolds meg Benedict Cumbercatch-félék sem hoznak lázba egyáltalán. Nálam a "pasijelölt" ott kezdődik, hogy elfogadhatóan néz ki (tehát nincs semmi ordító defektje), ÉS belsőre is szimpatikus, nagyon kedvelem. A külső nagyon nem elég.

De mivel én életemben egyszer sem kerestem pasit, így ebben a helyzetben sem lenne másképp. Sosem voltak pasijelöltjeim, sosem néztem ki valakit, hogy na őt megismerném és összejöhetnénk és ezért tudatosan tenni fogok, felhívom magamra a figyelmet meg ilyesmi (legutoljára talán a tini kori ábrándok álltak ehhez a legközelebb), de még igazi randim sem volt soha (ezt mondjuk sokáig hiányként éltem meg, de azt hiszem, igazából szerencsés vagyok, hogy nem kellett átmennem ezeken). Minden pasimmal úgy jöttem össze, hogy random találkoztunk akár online, akár offline, beszélgetni kezdtünk valamilyen oknál fogva (ami nem a csajozás/pasizás, hanem valami közös téma), megkedveltük egymást, és csak aztán kezdtünk egymásra lehetséges partnerként tekinteni.

Szóval nézhet ki akármilyen jól a rám író férfi, 99,99% esélyt adok rá, hogy nem fog megmozgatni egy kép alapján, az meg 100%, hogy nem látok benne pasijelöltet. Itt lép képbe az, hogy attól függ, mit ír, és hogy hogyan alakul a további beszélgetés, ha alakul.

De mindez egyáltalán nem releváns a jelen helyzetben, mivel kapcsolatban vagyok. :)

2022. márc. 14. 11:14
 16/18 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk 16-22 éves lányoknál még lehet így ismerkedni, felette már sok a megkeseredett(rám ne merjen idegen írni féle nő) .
2022. márc. 14. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ignorálom, nekem valamiért taszító, mikor valaki facebookon vadászik 🤷
2022. márc. 15. 16:59
 18/18 Deff ***** válasza:
Amúgy milyen gáz már ez a ráírok facen mert láttam a képedet aztán tetszel mentalitás? Ilyenkor mit várnak mégis egyesek? Nincs semmilyen kötődésed az alanyhoz csak dugható volt a képe alapján. Instán az még elmenne hogy egy kép alapján mondjuk ha latod hogy van közös hobbi abban kérsz segítséget vagy bármi. De ez a Szia. Szép vagy. Ismerkedünk? Olyan gáz. Meg olyan nyílvánvaló hogy csak pörgette a facet és minden második csajra ráírt.
2022. jún. 20. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!