Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fog még írni? Nárcisztikus pasi

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog még írni? Nárcisztikus pasi

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nárcisztikus jellemvonásokat mutató férfiba.. de mivel kicsinált lelkileg, ezért elküldtem. A végén kicsit csúnyán váltunk el (nem volt nagy veszekedés, csak elküldtem a fenébe, amin kicsit felhúzta magát). Hónapokig nem beszéltünk, erre most felköszöntött születésnapomon. Tudni kell, hogy van valakije. Nem értem mért írt, hisz nem barátságban váltunk el. Szerintetek várható még, hogy jelentkezik? Egyáltalán most mért írt? Ennek már kb 1 hete, azóta semmi. Én annyit írtam, hogy kösz. Egyszerűen nem értem, sosem értettem az észjárását.. ha nem akar semmit, mért jelentkezett? Ha akar, mért nem írt többet? Egyáltalán mit akar? Valaki meg tudja fejteni? Tényleg amiatt nem értem, mert barátok nem vagyunk, jóban nem vagyunk, tehát nem kellett volna illendőségből írnia, pláne hogy még újévkor se írtunk semmit egymásnak, karácsonykor se, most akkor mért..?
2022. márc. 11. 17:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jaj istenem. Neked pedig nem a segítségnyújtás a cél, hanem hogy engem állíts be egy idiótának, aki még mindig szerelmes egy nárcisztikus seggfejbe. Nos, ez mért is lehet? Akkor valami veled sem stimmel, ha mindenáron le akarsz nyomni, hülyének akarsz beállítani. Csináld, csak tudd, hogy elég átlátszó, hogy nálad van valami probléma.
2022. márc. 11. 18:01
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A nárcisztikust csakis önmaga érdekli. Kell neki a rajongás. Elérte, hogy most rajta kattogj. Tiltsd le a francba és ne foglalkozz vele. Azt utálják!
2022. márc. 11. 18:02
 23/31 A kérdező kommentje:
22es köszi, erről beszélek, aki segíteni akar, az egy lelkileg normális ember. Aki ebben a szituban engem akar mindenképp hülyének kihozni, azzal valami nagy gond van lelkileg. Aki ezek után mégis ezt teszi, az nézzen magába:)
2022. márc. 11. 18:04
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le mindenhonnan!
2022. márc. 11. 18:11
 25/31 anonim ***** válasza:

23: Ok, akkor nem.

Bocsánat, tévedtem.

Viszont egy másodpercig nem gondollak hülyének.

Amikor velem történt ilyesmi, akkor egyszerűen képtelen voltam kiirtani a fejemből,mintha megmérgezte volna a gondolataim egy időre, nagyon nehéz volt tőle megszabadulni.

Nem vagy idióta, a szerelem pedig eszembe sem jutott. Inkább olyannak írnám le, mint valami függőséget. Úgy gondoltam magamra, mint egy kiugrott alkoholistára, aki könnyedén visszaeshet, ha megint megcsapja a piaszag.

Nagyon féltem attól, hogy egyszercsak megjelenik.

2 év után véletlenül összefutottunk, akkor még mindig ökölbe szorult a gyomrom, de jót is tett egyben, mert azóta nyugi van bennem tőle, de addig is nagyon megdogoztam érte, hogy az élményt elpakoljam magamban.

Jó, hogy te nem így vagy ezzel.

2022. márc. 11. 18:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Én túl vagyok a nehezén, nyilván rossz volt újra hallani róla, de már nem szenvedek tőle úgy mint régen. Egyszerűen csak nem értem mi ez, mért ír tök kedvesen, amikor nem vagyunk jóban.
2022. márc. 11. 18:39
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Hogy puhítson. Majd kapsz húsvéti köszöntést, karácsonyi jó kívánságot, stb. aztán amikor dobja a mostani nője, bepróbálkozik majd ismét
2022. márc. 11. 19:08
 28/31 A kérdező kommentje:
De ő egy helyes pasi. Talál magának nőt. Velem pedig összeveszett, rosszban vagyunk, nem váltunk el szépen. Bolond, vagy mi? Hogy tud kedvesen írni a történtek után?
2022. márc. 11. 19:12
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 3 évig játszotta ezt. Képes volt 1,5 szünet után előadni a hősszerelmest, mert megtudta, hogy van valakim. Addig voltam érdekes neki, amíg ki nem ütötte az illetőt a nyeregből. Utána jött a szokásos szöveg, hogy nem szabad ezt mégse, nem tudja megadni amire szükségem van...Közel egy év múlva visszaadtam neki. Amikor azt hitte, hogy újra puhítható vagyok, a legváratlanabb pillanatban közöltem, hogy akkor én most elköszönök és szépen letiltottam örökre.
2022. márc. 11. 19:16
 30/31 A kérdező kommentje:
De nálad egyértelmű volt a dolog, viszont nálam csak kérdőjelek vannak, hisz nem keres azóta, akkor meg minek írt egyáltalán?
2022. márc. 11. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!