Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy nagyon helyes pasi/szép nő tud nárcisztikus lenni? Illetve minden helyes/szép ember nárcisztikus?
Guglizd már be, könyörgöm, hogy mit jelent az a nárcisztikus személyiségzavar. Két másodpercedbe telne.
Ez egy trauma által kiváltott mentális betegség. Szerinted mennyi köze lehet ennek a külsőhöz?
Nem. Nézzük pl csak itt a nőgyűlölő lúzereket. Nyilván rondák kívül is, nem csak belül. Mégis elképesztő istenkomplexusuk van, a nárcisztikus személyiségzavar patológiás szintjének minden tünetét mutatják. Provokálnak, másokat okolnak, ha visszadobjuk nekik a labdát akkor azonnal áldozat (mártír)szerepbe vágják magukat.
Nyilván itt nem látjuk őket, csak a visszataszító személyiségüket, ennélfogva nem tudnak vonzóak lenni. De mivel tudjuk hogy incelek ezért feltételezhetően nem szépek, mert akkor nem lennének incelek. A szép nárciszok képesek a bűvkörükbe vonni embereket és manipulálni és tönkretenni őket. Az hogy ezek nem tudnak ilyet azt sejteti hogy szerencsétlenségükre még vonzó külső sem jutott nekik.
Ami nem a párkapcsolatokat illeti, a csúnya nárciszok is tönkre tudnak tenni embereket, mint szülő, barát, főnök stb.
1. vagyok, és egyrészt pszichológiát tanultam az egyetemen, másrészt két diagnosztizáltan nárcisztikus emberrel nőttem fel egy családban, és egyikük sem ad a külsejére egyáltalán.
Te iszonyatosan kevered a dolgokat. A coachod nem mondott nagy butaságot, de jobban oda kellett volna figyelned rá. A szépség egy dolog, az meg egy másik dolog, hogy valaki sokat foglalkozik a külsőségekkel. Például az előfordulhat náluk, hogy nagyon elhíznak, de mindeközben drága státuszautóval járnak, hogy mutassák, ők milyen fontos emberek. De ez sem jellemző az összesre, amúgy sincs mindegyiküknek sok pénze, hogy erre költsön.
Nem írok többet, tényleg guglizd be, olvass utána, tanulj, sokkal több értelme lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!