Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérdemli, hogy elvegye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemli, hogy elvegye a szüzességem a férfi barátom? 24L

Figyelt kérdés

19 éves koromban ismertem meg. Mindent tud rólam, de tényleg. Mindig diszkréten, tisztelettudóan viselkedett velem. Sokszor buli után nála aludtam egy ágyban mert egyszobás lakása van.

Kicsit már kellemetlenül érzem magam, ő ad, én meg nem tudok adni semmit, vagy amit tudnék arra nincs szüksége. Egyedül a barátságom van neki, de valahogy azért ezzel sem megy sokra, tekintve, hogy koncertjegye is neki van, ő tud szerezni ezt meg azt, én tényleg max lelkitársa lehetek ha baj van, de úgy vettem észre nem az a fajta, ilyen téren magánakvaló.

Jó lenne a szex köztünk biztosan, de nem tudom meglépjem-e. Ugyanakkor így meg frusztrálva érzem magam.

2022. márc. 11. 08:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Mi? Félreértitek a kérdést. Nem fizet nekem szinte semmit. Egy-két alkalom ritkán adódik de az tényleg nagyon ritka. Évente egyszer kb.2000Ft-os valamire meghív. Ő csak a jegyet szerzi meg, vagy az eseményt. Mondom, hogy nem kell neki lekitárs. Nem aszex, szokta mesélni kiket dug. Valóban megvan a kölcsönös bizalom. Valaki írta, hogy főzzek neki. 1.5 órás út van köztünk, nem fogok tömegközlekedesen kaját cipelni, melleslef szakács. Néha ő kínál meg azzal, hogy mit csinált. Nincs szüksége ilyesmire. Van 2 báttya, szakemberek, családjában megoldja ha valami szerelőt kell hívni, így ez se jó.

Tényleg megfogtalak titket ezzel a kérdéssel? Csak mert nem értem mi ez a sok nagy hűha.

2022. márc. 11. 09:11
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

5-ös megragadta a lényeget.

Van pár barátom, teszünk egymásnak szívességeket is, de valahogy mégsem kúrunk egymással. Felöltözve is pont elég viszonzás a másik társasága.

2022. márc. 11. 09:13
 13/33 A kérdező kommentje:

Aki kérdezte, annak: Személyisége csak baráti szinten jön be, valahogy más pasikra bukom. Külseje viszont megnyerő.

Rendben, hülye ötlet volt, értem. Akkor nem lesz szex.

2022. márc. 11. 09:14
 14/33 A kérdező kommentje:
Tizes nem tudom milyen hülyeségről beszél.
2022. márc. 11. 09:15
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

#13 Ha mar felmerult benned, akkor ugyis lesz...

Amugy ezek szerint nem a szivesseg viszonzas miatt akarsz vele dugni, hanem mert bejon a teste...

2022. márc. 11. 09:16
 16/33 A kérdező kommentje:
15. Marhára nem. Szerinted hány pasinak van jó teste? Szűz lennék én akkor 24 évesen? Úristen.
2022. márc. 11. 09:18
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Tönkrevághatja a barátságot.
2022. márc. 11. 09:18
 18/33 A kérdező kommentje:
17. Miért? Azt hittem ez csak egy plusz jó dolog lenne neki. Nekem meg az jó ha neki jó. Értem úgyse sön a herceg, ahogy elnézem...😔
2022. márc. 11. 09:20
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen megérdemli, feküdj le vele👌👌👌
2022. márc. 11. 09:22
 20/33 anonim ***** válasza:
94%

Te mentális beteg vagy?

Nem kell hálából odaadnod a szüzességedet, mert egy férfi "kierdemelte" a barátságával.

Csak simán barátok vagytok. Próbálj meg többet szerezni, és akkor talán helyre áll egy kicsit a gondolkodásmódod.

2022. márc. 11. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!