Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a párotokat bulizni egyedül? Most, hogy újra korlátok nélkül lehet menni, újra felmerült a kérdés... Én nem érzem magaménak a diszkók világát, ellenben ő nagyon is bulizós. A párom 22 éves. 33/F
Ugye milyen jók voltak ezek a korlátozások? :D
Úgyse fogsz vele tudni semmit tenni, egyszerűen eltértek. Készülj a kapcsolat végére.
🤔🤔🤣😂🤣😎
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
1. Valószínűleg rosszul fogalmaztam, nem kezelem a párom tulajdonként, inkább csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2. Én el fogom engedni.
3. Én se vagyok itthon ülős egyébként, csak nem diszkóban, hanem metálban meg rockban utazok.
4. Ő eltiltott a zenekar melletti roadkodástól, mondván ő nem fog egyedül aludni🤣😂
De köszi a válaszokat tényleg.
4. Ő eltiltott a zenekar melletti roadkodástól, mondván ő nem fog egyedül aludni🤣😂
Te meg hagyod neki, hogy tiltogasson.
"Nem. Ha a nőd nélküled megy bulizni, szinte biztosan meg fog csalni."
Ezek szerint ne legyen munkahelye, ne vásároljon egyedül , egy pillanatra se hagyd magára, mert esélyes, hogy megcsal.
Ha megcsal, mert egyedül bulizik, és nem lesed minden pillanatban, akkor annyit is ért az egész. Egy nagy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!