Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek ilyenkor? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ilyenkor? Meg sosem volt velem ilyen!

Figyelt kérdés

Kerlek ne szedjetek szet!

A tortenet es a dilemma a kovetkezo:

Van parom mar lassan 4 eve, tavkapcsolatban elunk elso perctol kezdve,egy orszaghatar valaszt el minket. Nagyon sok nehezsegen atmentunk egyutt es mar latjuk a veget a tavkapcsolatnak (1,5 ev mulva vegzek az egyetemmel)

Nagyon boldogok vagyunk/voltunk egyutt, de a nyaron rajottem, hogy titkolt elolem valamit es azota sajnos nem tudok ugy bizni benne, barmennyire is szeretnek. Fontos megjegyezni, hogy o nem magyar, en megtanultam az o anyanyelvet es igy beszelgetunk. O 24 eves en 22.

Nagyjabol egy honapja megismertem teljesen veletlenul egy masik fiut,aki most 26 lesz hamarosan, 10 percre lakik tolem. Kulsore pont olyan fiu, akire mindig is vagytam volna, nagyon jol kijovunk egymassal, egyforman gondolkodunk.. Erzem, hogy egyre kozelebb kerulunk egymashoz.

A baratomat nem szeretnem megcsalni, de nem tudom, hogy mi tevo legyek.

Egyre jobban belemelyedek ebbe, annal nehezebb lesz a valasztas. Nincs olyan pont, ami alapjan el tudnek indulni.

A baratom elhagyta a hazajat es koltozott Ausztriaba, hogy kozelebb legyen, tudjunk talalkozni es penzt gyujt mire vegzek az egyetemmel.. Nagyon fajna, ha szakitanek vele, mert annyi mindent megtett ertem. A masik fiu megismereseig en mindent a baratommal terveztem (gyereket, hol laknank kesobb stb..). Nagyon nagy fajdalmat okoznek neki.

Ott van viszont az uj fiu, akiben semmit nem szeretnek megvaltoztatni (a baratomat mindig piszkalom, hogy fogyjon le, tanuljon nyelveket..), mert igy elfogadom es imadok vele lenni, o is velem. Tud a parkapcsolatomrol es tudja, hogy dontenem kell majd, hogy mi legyen. O nyilvan maga mellett lobbizik, amivel semmi problema nincs. Viszont o itt kepzeli el a jovojet en meg nem szeretnek ebben az orszagban maradni. Nyilvan ez is valtozna bennem, ha lenne egy jo allasom pl. Ot sem szeretnem elhagyni, mert nagyon kikeszulne tole.

"Ha cserelsz, akkor jol cserelj" Ebben a helyzetben mi a "jo" vagy a kisebbik rossz? A biztosat valasztani vagy az ujat? Ha a biztos olyan biztos lenne, akkor miert jelent meg az uj?

Ha a baratom mellett maradok kikeszulok, hogy fajdalmat okozok a masiknak. Ha az uj mellett dontok, akkor haragudnek magamra es vegtelenul sajnalnam, hogy a baratom egyedul maradt abban az orszagban.

Kerlek, ha tudtok segitsetek, hatha idegenek nezopontjan elgondolkodok, maskepp latom a dolgokat! Elore is koszonom es bocsanat a hossz miatt!

2022. márc. 9. 22:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Cigizett es nem mondta el nekem. Ez igy tudom gyerekesnek hangzik eloszor, de kifejtem kicsit.

Mikor megismerkedtunk akkor en cigiztem, viszont mondta, hogy nincs ra szuksegem meg egeszsegtelen es be is lattam, azota egy szallal nem szivtam el.

O viszont 9 honapig titkolta elottem. Neha ereztem fustszagot a szajanal, a kezen, viszont mindig kitalalt valamit en meg biztam benne. Majd az egyik kollegank lebuktatta es akkor nagyon fajt, hogy nem mondta el nekem, helyette inkabb a szemembe hazudozott errol.

A talalkozasok meg nem annyira drasztikusak azert, ha en megyek akkor 1-3 hetet is siman tudok maradni, o a munkahelye miatt tud 2 ejszakakra jonni

2022. márc. 13. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Hazudott neked, és nem tudhatod, hogy most hogy él és kivel, és mit hallgat el. Ha már nem tudsz bízni benne, nagy a baj.

Ne sajnáld, ő se sajnál téged. Kár a rosszat építeni.

Mondd el neki, hogy mit érzel, és maradj az újjal.

Keress egy jó állást, akkor jó lesz itthon maradni.

2022. márc. 14. 11:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy nem el senkivel

Most nalunk van eppen, holnap beszelni fogok vele

2022. márc. 14. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!