Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnek ilyenkor? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ilyenkor? Meg sosem volt velem ilyen!

Figyelt kérdés

Kerlek ne szedjetek szet!

A tortenet es a dilemma a kovetkezo:

Van parom mar lassan 4 eve, tavkapcsolatban elunk elso perctol kezdve,egy orszaghatar valaszt el minket. Nagyon sok nehezsegen atmentunk egyutt es mar latjuk a veget a tavkapcsolatnak (1,5 ev mulva vegzek az egyetemmel)

Nagyon boldogok vagyunk/voltunk egyutt, de a nyaron rajottem, hogy titkolt elolem valamit es azota sajnos nem tudok ugy bizni benne, barmennyire is szeretnek. Fontos megjegyezni, hogy o nem magyar, en megtanultam az o anyanyelvet es igy beszelgetunk. O 24 eves en 22.

Nagyjabol egy honapja megismertem teljesen veletlenul egy masik fiut,aki most 26 lesz hamarosan, 10 percre lakik tolem. Kulsore pont olyan fiu, akire mindig is vagytam volna, nagyon jol kijovunk egymassal, egyforman gondolkodunk.. Erzem, hogy egyre kozelebb kerulunk egymashoz.

A baratomat nem szeretnem megcsalni, de nem tudom, hogy mi tevo legyek.

Egyre jobban belemelyedek ebbe, annal nehezebb lesz a valasztas. Nincs olyan pont, ami alapjan el tudnek indulni.

A baratom elhagyta a hazajat es koltozott Ausztriaba, hogy kozelebb legyen, tudjunk talalkozni es penzt gyujt mire vegzek az egyetemmel.. Nagyon fajna, ha szakitanek vele, mert annyi mindent megtett ertem. A masik fiu megismereseig en mindent a baratommal terveztem (gyereket, hol laknank kesobb stb..). Nagyon nagy fajdalmat okoznek neki.

Ott van viszont az uj fiu, akiben semmit nem szeretnek megvaltoztatni (a baratomat mindig piszkalom, hogy fogyjon le, tanuljon nyelveket..), mert igy elfogadom es imadok vele lenni, o is velem. Tud a parkapcsolatomrol es tudja, hogy dontenem kell majd, hogy mi legyen. O nyilvan maga mellett lobbizik, amivel semmi problema nincs. Viszont o itt kepzeli el a jovojet en meg nem szeretnek ebben az orszagban maradni. Nyilvan ez is valtozna bennem, ha lenne egy jo allasom pl. Ot sem szeretnem elhagyni, mert nagyon kikeszulne tole.

"Ha cserelsz, akkor jol cserelj" Ebben a helyzetben mi a "jo" vagy a kisebbik rossz? A biztosat valasztani vagy az ujat? Ha a biztos olyan biztos lenne, akkor miert jelent meg az uj?

Ha a baratom mellett maradok kikeszulok, hogy fajdalmat okozok a masiknak. Ha az uj mellett dontok, akkor haragudnek magamra es vegtelenul sajnalnam, hogy a baratom egyedul maradt abban az orszagban.

Kerlek, ha tudtok segitsetek, hatha idegenek nezopontjan elgondolkodok, maskepp latom a dolgokat! Elore is koszonom es bocsanat a hossz miatt!

2022. márc. 9. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha már kifelé nézegetsz, nem biztos a biztos.
2022. márc. 9. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt végigolvasni is kár volt, már az elején lehetett tudni mi lesz... 4 éve szarakodsz egy ilyen semmi "kapcsolattal", és most van végre normális lehetőséged, amit azonnal fontolóra is vettél. A távkapcsolatodnak vége, akárhogy csavarod a kérdést, amikor már ilyeneken gondolkozol, akkor halott ügy. Az, hogy jóra cseréled-e majd le, csak az idő mondja meg. Az is lehet, hogy a harmadik, vagy negyedik pasi lesz akivel végül megállapodsz.
2022. márc. 9. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat egy álomvilág. Mikor sorra kerül a valódi kapcsolat, összeköltözés, akkor általában csalódás lesz a vége.
2022. márc. 9. 22:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Nyaron 3 honapig egyutt dolgoztunk es egyutt eltunk igy azert ott is volt szerencsem latni, hogy milyen lenne egyutt. Nap 24 orajaban egyutt voltunk es a munkahelyi stressz mellett megis nagyon jo volt. Annyira motivalt voltam, hogy mar csak nehany felev az egyetemen es utana johet a gyerek meg hazassag.. Viszont kulonbozo a vallasunk es az ilyen kerdesekben nem tudtunk megallapodni, kompromisszumot kotni. Nagyon szivtelennek ereznem magamat, ha szakitanek vele, viszont jelenleg azt gondolom, hogyha ezt az uj lehetoseget hagyom elmenni akkor hatalmas hibat kovetnek el. Nagyon rossz erzes, hogy valaki vagy valakik szenvedni fognak😔

A baratommal honapokig tavol kellett lennunk, nem is egyszer (covid, hatarzar..),de megis erosek voltunk egyutt. Jelenleg 2-3 hetente tud jonni 48 orara, en meg havonta 1 hetre

2022. márc. 9. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Ha szeretnéd a párod, akkor nem volna ilyen gond. Tehát jobban jársz ha szakítasz, mert ez egy semmi.

A többit nem fejtem ki, mert megsértődnél.

2022. márc. 9. 23:02
 6/13 A kérdező kommentje:
En mindig is szerettem ot. 17 eveswn kerultem bele ebbe a kapcsolatba, a velem egyidos lanyok javaban buliztak mig en vartam ra. Rengeteget tanultunk egymastol es masok felneznek rank hogy mire vagyunk kepesek
2022. márc. 9. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Vege. Egy kapcsolatnak sosem az adja az erteket, hogy milyen hosszu, vagy mennyit tettetek erte. Az a mult. Jovotok nincs.
2022. márc. 9. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "biztos". Amikor házasságok, több tíz évig tartó kapcsolatok mennek szét, ez a kifejezés nem létezik. Semmi sem biztos, soha.

Nem "szedlek szét", de nagyon naív vagy. És erősen önámítasz. Nagyonis jól tudod, hogy az új fiú jobban vonz, szívesebben vagy vele. A másik már nem úgy foglalkoztat.

2022. márc. 10. 06:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolso! En is igy gondolom! Viszont nem szeretnék senkinek a szemeben rossz lenni, ami tudom lehetetlen.. Ha a baratommal vege lenne akkor egyedul maradna, a csaladjatol 1500 kmre es en tehetnek errol. Halatlannak ereznem magamat, mert ennyi evig kozos celunk volt, azon dolgoztunk hogy ez mukodjon. De ugy erzem, ha vele maradnek akkor nem lenne mar semmi a regi es lehet elmondanam neki, hogy volt mas is, viszont nem tortent semmi.. De szerintem akkor meg o szakitana velem es az ujjal sem lennek.

Bocsanat ha faraszto ez, de elso kapcsolatom es azt hittem hogy az utolso is

2022. márc. 10. 07:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit titkolt eloled a jelenlegi barátod, amitől már nem bízol benne?

Hogyha valakivel havonta 2-3 napot találkozol, az 4 év alatt kb 4 hónap együttlét. Még ha a pár hónapos közös együtt dolgozást is vesszük, nem vagytok együtt fél éve, amire nagyon veszélyes családot tervezni. Erre rá jön, hogy számodra nem megfelelő a férfi, folyton meg akarod változtatni, illetve nem is bízol benne.

Szerintem a második, vagy egy harmadik férfi lesz a befutó, főleg hogy a jelenlegiben már nem is bízol.

2022. márc. 13. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!