Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezen túl lépni?

En ertem mirol beszelsz, a kommentelok gondolom empatia nélküli férfiak. Csak a szokasos.
Egyebkent egyszeruen engedd, hogy jo legyen hozzad es ne probalj meg agyalni ezen.

Hasonlo helyzetben vagyok
Egy hideg rideg pasi mellől pottyantam egy érzéki ölelgetős szeretős srác "ölébe"
Most ott tartunk hogy viszint mivek tettekben nem látok semmit tőle, csak az ölelés puszik duma van, igy nekem már kezdett gyanusnak tűnni hogy átver. Es nem szeret. Es ez miatt fél attol hogy szakítok.
Erre inkább telefonin megkérdezte hogy eljegyzési gyűrűvel bizonyíthat e hogy DE, szeret, nem ver át. (Nem kérte meg a kezem csak jelképkét szeretné)
Szóval kérdező, javaslom a tetteket nezd inkább.
Ha segít na az mar jó jel hogy kezdheted beleélni magad abba hogy végre valoban szeret vki.
Próbáld megélni az érzelmeidet, amig lehet.
Ha más nem, legalabb azért, hogy majd elmondhatod visszatekintve, hogy szép szerelem volt.

"Állandóan azt keresem, mi a hátsó szándéka, vajon miért jó velem. "
Ez nem feltétlenül baj.
Keresd es ha megtalálod, nyugodtabb leszel, és valoban szeretve fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!