Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan beképzelt a srác, ha ő maga sem olyan tökéletes?
Összejöttem egy olyan sráccal, aki naponta jár gyúrni. Szteroidokat is szed, és annak ellenére hogy edzi magát, eléggé van rajta felesleg is. Nekem mégis megtetszett és én is tetszettem neki nagyon.
Majd miután lefeküdtem vele, elmondta hogy én nem is vagyok vékony, mint ahogy az ruhában látszott rajtam, mert van hasam is, nem tökéletes a fenekem, combom stb. És nekem is rendszeresen edzenem kellene és nem szabadna elhanyagolnom magam.
Hozzá teszem én nem vagyok elhízva, és neki is nagyon bejöttem idáig, tetszettem neki úgy ahogyan voltam. És nekem is tetszett úgy ahogyan van, pedig rajta aztán tényleg van felesleg és azt sem értem, rendszeresen edz, mégsem fogy le. Ha én minden nap kondi terembe járnék, semmi olyan probléma nem lenne rajtam, mint amiket felsorolt.
Szerintetek mit kellene tennem?
Sértsem vissza én is vagy soha többé ne álljak vele szóba?
Valószínűleg így van, de ennek a kérdésed esetében nincs jelentősége.
Ennek akkor lenne jelentősége, ha például ki akarna cseszni egy olyan csajjal, akinek alvilági alak a bátyja. Akkor a fekete kocsiban kicsit "elbeszélgetnének" vele, és kiderülne, hogy ő valójában egy megtört kisfiú, akinek csak a hozzád hasonló naiv lányokkal szemben nagy az arca.
Mostmár semmit azon kívül, hogy elfelejted a gyökér faszt. Tanulság:nem kell ilyenekkel összejönni, lefeküdni meg végképpen nem.
Én az ilyeneknek azonnal visszaoltok, szépen felsorolva az ő testi hibáikat, kiegészítve az intelligencia hiányának rá mutatásával. Ezek másból nem értenek, van amelyik még ebből sem.Ebben az esetben marad a gúnyos szemébe vigyorgás, aztán ossza be magának.
"Tanulság:nem kell ilyenekkel összejönni, lefeküdni meg végképpen nem."
Ehhez képest mi van? Az ellenkezőjét csináljátok kivétel nélkül :D ezért nem tudok kekszet adni most
"Ehhez képest mi van? Az ellenkezőjét csináljátok kivétel nélkül :D ezért nem tudok kekszet adni most"
Nem kivétel nélkül. Ne általánosíts. Ismered a világ összes nőjét? Mindegyikkel volt kapcsolatod?
Kekszet nem kértem, egyébként sem rajongok érte. Esetleg általánosítsak én is, miszerint száraz, mint a világ összes hímje érzelmileg? Jól esik?
#10 Okosnak hized magadat, de buta vagy. 😂 Azt hiszed, nem játszák meg magukat?
Az a különbség az incelek meg a manipulátorok között, hogy az incelek már az elején kimutatják a foguk fehérjét. Nem játszák meg magukat, mert elhitették szegénykékkel, hogy a nők valóban a bunkó parasztokat kedvelik. Ezért nem képesek egy nőt se felszedni, mégha amúgy nincs is semmi baj
a külsejükkel.
A valóság az, hogy az ilyen nyomorékok remek manipulátorok, és az elején képesek még a csillagokat is lehazudni. Aztán ha megkapták, amit akartak, akkor lehull az álca, és ezután már nyilván a kérdező is bánja, hogy valaha is szóba állt vele. Gondolkozzatok már logikusan, drága jófiúcskák. 😂 Senki nem szereti a bunkó parasztokat. Senki! Hiába hitették el veletek ezt. Ezért nem akarnak veletek, jófiúkkal, összejönni a nők, mert még manipulálni se tudtok jól, és a nők hamar kiszűrik a ti red flagjeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!