Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány olyan ellenkező nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány olyan ellenkező nemű kollégád van,akivel lefeküdtél volna,de csak fantázia maradt?

Figyelt kérdés
Kort is írhattok.

2022. márc. 9. 04:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
1 ffi kollégàm van, felesége és gyerekei vannak, így nem pàlya.
2022. márc. 9. 08:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Egy volt ilyen eddig.

24N

2022. márc. 9. 08:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
0. Egyiket se tartom vonzónak.
2022. márc. 9. 08:17
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Csak női kollégáim vannak. Hárommal szívesen gyűrném a lepedőt. 43/F.
2022. márc. 9. 09:09
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Munkát nem visszük el a munka helyről és nem keverjük semmilyen testi kapcsolattal mert annak nincs jó vég . Gondold el mennyire unalmas lenne együtt dolgozni 8-12 órában majd még otthon is együtt lenni vele.. Hát levegőt nem kapna az ember , ellaposodna a kapcsolat nagyon hamar.
2022. márc. 9. 09:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy konkrétan le akartam vele feküdni, de nem történt meg, olyan nincs. És nem azért, mert bárkivel lefeküdtem volna a munkahelyemen. Olyan van, hogy vonzónak, értelmesnek tartom, és ha nem lennék házas, szívesen mennék vele randira. De ez részemről a legkevésbé sem komoly, inkább csak elismerem, mint vonzó férfi, és mint jó ember.
2022. márc. 9. 09:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

0

A közvetlen kollégáim mind nők. Az épületben van néhány férfi (portásbácsi, karbantartó bácsi, néhány nálam jóval idősebb és nem vonzó kolléga), de sosem jutott eszembe bármi ilyesmi velük kapcsolatban.

2022. márc. 9. 09:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

0

Vagy szerelmes vagyok, vagy nincs semmi. Dugókedvem csak úgy nincs.

2022. márc. 9. 09:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Igen vannak nem csak kollega hanem pl.orvos is, stb

Es ezer biztosra meg vagyok arrol győződve hogy amíg a fantáziámban minden izgalmas es jo, addig ha valoban le is feküdnék velük, csak a kiábrándíto csalódás lenne.

2022. márc. 9. 09:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Itt a fantázia a lényeg,nem az,hogy szex lett belőle.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2022. márc. 9. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!