Ha vége lenne a világnak, de te válogathatnál össze 500 túlélőt, kiket választanál? Miért?
Pl lezuhan egy meteor és egy bunkerbe, vagy a haldokló földről egy másik, tökéletesen élhető bolygóra kéne költözni.
Konkrét személyek és embertípusok is jöhetnek (pl politikusoknak nem adnék helyet, csak x-nek aki vezet minket, az összes szakterületről egy orvos, stb)
Kiket és kiket NEM raknál bele?
Szabályok:
- te, a közvetlen családod és a legközelibb barátaid, szeretteid, párod az 500-on felül, automatikusan helyet kap.
- a kiskutyád/cicád jöhet, de a többi állatról nem dönthetsz, szóval őket nem kell belevenni
A családomon kívül? Őszintén szólva, csakis tudósokat és orvosokat, külön külön szakterületről, talán néhány építészt még.
Xar érzés belegondolni minden film alapján amúgy, hogy mindig a fontos, vagy okos emberek élveznek elsőbbséget, ez alapján semmi esélyem sem lenne sem nekem, sem senkinek a családomból bekerülnie amúgy. De ha már alapból benne lehetek a kiválasztott emberekben, én is az okosakat választanám, vagy akik hasznos munkát végeznek.
Kiket (konkrét személy) é MILYEN TÍPUSÚ embereket (=csoportok, pl 100 orvos) vinnél. Szerintem pedig egyértelmű voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!