Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo alkalom lenne?
Kerlek segitsetek. Gyakorlatilag szorol szora, hogy a helyemben mit mondanatok/tennetek.
Van egy lany baratom. Neha neha egy reszegebb pillanatban buliban erosebben odabujik, csokolgat elmondja mennyire fontos vagyok neki. Sokaig azert nem mertem fele lepni, mert azt hittem o nem szeretne tolem semmit, de jobban belegondolva lehet forditva van. Azt hiszi en nem szeretnek, mert en nem lepek sosem es ezert o sem viselkedik ugy..
A lany baratot az alatt ertem, hogy kb fel eve ismerjuk egymast, abbol az utobbi par honapban lettunk nagyon joba. Mult hetvegen pl egesz Szombaton nala voltam, rengeteg mindenrol beszeltunk, exekrol, szexrol stb.. volt egy par ora, amikor az agyaban osszebujva beszeltunk a jovo beli terveirol.
Na ekkor kezdtem el tenyleg sokkal tobbet erezni iranta.
A heten talalkozunk meg egyszer (egy teljesen mas, egyetemi dolog miatt). Szerintetek az jo alkalom lenne, miutan megvolt ez az egyetemi dolog, hogy utana felrehivom picit, hogy “van-e kedve meg picit setalni”, aztan mindezt elmondani neki? Volt mar elotte baratnom, de akkor olyan jol adodott minden, ismerkedes eleitol fogva egyertelmu volt minden.
Nala mas, mert eloszor tenyleg csak baratok voltunk, aztan amint tobbet talalkoztunk es jobban megismertem, ugy erzem teljesen beleszerettem.
Az egyik legjobb baratommal beszeltem rola nagyon sokat, es o azt tanacsolta, hogy hagyjam ot beken. Van par masik srac is, akivel talalkozgat es neha ez a baratom meggyoz, hogy tenyleg hagyjam, aztan talalkozunk a lannyal es egyszeruen nem tudom elengedni.
Az o tanacsara par hete elmentem bulizni es osszeszedtem ott egy csajt, lefekudtunk, de nem erezten semmi “boldogsagot”, uresnek ereztem magam es csak az emlitett lanyra tudtam gondolni.
Kerlek segitsetek.
20/f

KÖvesd az érzéseid. A barátod tanácsa azon alapszik, hogy a lányak van még több barátja, akivel összejárogat? És akkor te leszel az, aki feladja? pff
Szó sincs arról, hogy versengj; de az bulis érzéketlen összejöveteled az idegen nővel teljesen a nemibetegségi szint és ezt még te is átlátod, hogy fontosak az érzelmek. MAjd a Nő választ...de ne feledd! Ez Nem verseny.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!