Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo alkalom lenne?

Figyelt kérdés

Kerlek segitsetek. Gyakorlatilag szorol szora, hogy a helyemben mit mondanatok/tennetek.

Van egy lany baratom. Neha neha egy reszegebb pillanatban buliban erosebben odabujik, csokolgat elmondja mennyire fontos vagyok neki. Sokaig azert nem mertem fele lepni, mert azt hittem o nem szeretne tolem semmit, de jobban belegondolva lehet forditva van. Azt hiszi en nem szeretnek, mert en nem lepek sosem es ezert o sem viselkedik ugy..

A lany baratot az alatt ertem, hogy kb fel eve ismerjuk egymast, abbol az utobbi par honapban lettunk nagyon joba. Mult hetvegen pl egesz Szombaton nala voltam, rengeteg mindenrol beszeltunk, exekrol, szexrol stb.. volt egy par ora, amikor az agyaban osszebujva beszeltunk a jovo beli terveirol.

Na ekkor kezdtem el tenyleg sokkal tobbet erezni iranta.

A heten talalkozunk meg egyszer (egy teljesen mas, egyetemi dolog miatt). Szerintetek az jo alkalom lenne, miutan megvolt ez az egyetemi dolog, hogy utana felrehivom picit, hogy “van-e kedve meg picit setalni”, aztan mindezt elmondani neki? Volt mar elotte baratnom, de akkor olyan jol adodott minden, ismerkedes eleitol fogva egyertelmu volt minden.

Nala mas, mert eloszor tenyleg csak baratok voltunk, aztan amint tobbet talalkoztunk es jobban megismertem, ugy erzem teljesen beleszerettem.

Az egyik legjobb baratommal beszeltem rola nagyon sokat, es o azt tanacsolta, hogy hagyjam ot beken. Van par masik srac is, akivel talalkozgat es neha ez a baratom meggyoz, hogy tenyleg hagyjam, aztan talalkozunk a lannyal es egyszeruen nem tudom elengedni.

Az o tanacsara par hete elmentem bulizni es osszeszedtem ott egy csajt, lefekudtunk, de nem erezten semmi “boldogsagot”, uresnek ereztem magam es csak az emlitett lanyra tudtam gondolni.

Kerlek segitsetek.

20/f

2022. márc. 8. 07:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Húzzál bele és csináld. A barátod miért tanácsolta azt, hogy hagyd békén a lányt?
2022. márc. 8. 07:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Azert, mert van egy masik srac is, akivel szokott talalkozgatni. Vele tudatommal hasonlo szituban vannak. Meg a lanynak vannak kisebb mentalis problemai (gyakran tobbet iszik a kelletenel pl, vagy reszegen sokszor sir). De amikor most nala voltam, akkor sokat beszeltunk errol, nagyon orultem, hogy megnyilt nekem es atment rajtam, hogy igazabol segitenem kene neki, mintsem elengedni. A tobbiek, akiknek nem nyilt meg annyit tudnak rola, hogy o az a csaj aki sokat iszik. De en erzem raja, hogy mas es sokkal tobb ennel
2022. márc. 8. 07:20
 3/6 anonim ***** válasza:

KÖvesd az érzéseid. A barátod tanácsa azon alapszik, hogy a lányak van még több barátja, akivel összejárogat? És akkor te leszel az, aki feladja? pff

Szó sincs arról, hogy versengj; de az bulis érzéketlen összejöveteled az idegen nővel teljesen a nemibetegségi szint és ezt még te is átlátod, hogy fontosak az érzelmek. MAjd a Nő választ...de ne feledd! Ez Nem verseny.

2022. márc. 9. 15:30
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
És mit keres a kérdés a Felnőtt párkapcsolatok témakörben? Az ilyen szerelemvallós történetek még java tinikorra tehetők. Akkor még bocsánatos bűn, de felnőttkorban más a módi. Mégis mi a ménkű oldódik meg attól, hogy szerelmet vallasz? A karodba omlik és boldogan éltek, mag meg nem haltok? Sétálj vele, csináljatok programokat, legyetek együtt sokat, ismerjétek meg egymást. Öleld meg,, csókolózzatok, tegyél meg mindent, hogy megismerjen és MEGBÍZZON BENNED! Aztán majd egyszer, sok idő múltán mesélhetsz neki szerelemről.
2022. márc. 11. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Hat nyilvan megvarnam a megfelelo alkalmat (az emlitett egyetemi alkalom egyaltalan nem volt az). Ha megvan a kello hangulat, arra gondoltam. Ismerjuk mar elegge egymast, es folyton ott van az a kis szikra (maskk is lattak mar es mondtak is).. igy ertettem, de teljesen igazad van utolso, lehet rosszul fogalmaztam
2022. márc. 11. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem volt siker.. mondta, hogy csak baratnak tart engem
2022. márc. 20. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!