Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megalázó ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megalázó ha a párom nekem is mutatja a nagy cicis nőket vagy mást nem zavarna?

Figyelt kérdés
Látom h párom elidőz nagycicis képeken. Van h nekem is átküldi, megmutatja ha például vicc van a képhez írva, tetszik neki! Nekem meg ezzel az önbizalmam a béka segge alatt! Mivel alig van cicim és pont nekem mutogat ilyen nőket! Úgy gondolom ez olyan mintha neki pici farka lenne és én bámulnám ha elém kerül egy nagy ..sot ha olyan még neki is mutogatnám!! Titeket bántana ebben az esetben az ilyen vagy en vagyok hiper érzékeny?
2022. márc. 7. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%

Igények azok vannak szépen!

Teszel is érte hogy ezek teljesüljenek? (Nem)

Megérdemled azt amire vágysz? (Nem)

Vagy csak ülsz seggeden és várod hogy megoldódjanak a dolgok, ahogy a nők szokták? (Látjuk hogy így van)

2022. márc. 8. 00:23
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

11

Mit tartasz a kérdező részéről nagy igényeknek?

2022. márc. 8. 00:37
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

11

Jah, hatalmas igény, hogy ne egyél a kukából. Még a kutyámat is leneveltem arról, hogy felegye más szarát és kinyalja más kutya seggét, a pasim akkor milyen jogon várja el, hogy megtehesse ezt mellettem?

2022. márc. 8. 01:07
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

4# az önbecsülés ott kezdődik hogy nem veszed magadra ha szebbet mutogatnak neked!

Amúgy meg egyikőjüknek sincs önbecsülése, azért mutogat a pasi ilyeneket neki.

A nőnek meg le kéne szarnia. Ki kéne próbálni mit reagál erre a pasi. Meglepődnél...de hát ti kis fruskák vagytok még, honnan is tudnátok hogy miként működik a férfi

2022. márc. 8. 06:42
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

12. Senkit nem kell és nem is lehet megváltoztatni.

Aki ilyenek mond hogy majd veszi a lapot, az meg konkrétan idióta.

Ha nem tetszik lehet szakitani.

Egyébként meg igenis nagy igény, hogy a férfi ne nézegessen mást, ahhoz a nőnek is le kell tenni az asztalra valamit hogy a férfian ez megérje.

A kérdező nyilván nem ér ennyit a pasinak.

Még egyszer mondom lehet szakitan ha nem tetszik, de megváltozni nem fog.

Tényleg nem házasságtól meg gyerektől se, ő ilyen.

2022. márc. 8. 09:45
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
Hogy működik a férfi? Fsz feláll, ész megáll? Ezt tudjuk.
2022. márc. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!