Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megalázó ha a párom nekem is mutatja a nagy cicis nőket vagy mást nem zavarna?

Igények azok vannak szépen!
Teszel is érte hogy ezek teljesüljenek? (Nem)
Megérdemled azt amire vágysz? (Nem)
Vagy csak ülsz seggeden és várod hogy megoldódjanak a dolgok, ahogy a nők szokták? (Látjuk hogy így van)

11
Mit tartasz a kérdező részéről nagy igényeknek?

11
Jah, hatalmas igény, hogy ne egyél a kukából. Még a kutyámat is leneveltem arról, hogy felegye más szarát és kinyalja más kutya seggét, a pasim akkor milyen jogon várja el, hogy megtehesse ezt mellettem?

4# az önbecsülés ott kezdődik hogy nem veszed magadra ha szebbet mutogatnak neked!
Amúgy meg egyikőjüknek sincs önbecsülése, azért mutogat a pasi ilyeneket neki.
A nőnek meg le kéne szarnia. Ki kéne próbálni mit reagál erre a pasi. Meglepődnél...de hát ti kis fruskák vagytok még, honnan is tudnátok hogy miként működik a férfi

12. Senkit nem kell és nem is lehet megváltoztatni.
Aki ilyenek mond hogy majd veszi a lapot, az meg konkrétan idióta.
Ha nem tetszik lehet szakitani.
Egyébként meg igenis nagy igény, hogy a férfi ne nézegessen mást, ahhoz a nőnek is le kell tenni az asztalra valamit hogy a férfian ez megérje.
A kérdező nyilván nem ér ennyit a pasinak.
Még egyszer mondom lehet szakitan ha nem tetszik, de megváltozni nem fog.
Tényleg nem házasságtól meg gyerektől se, ő ilyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!