Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megalázó ha a párom nekem is mutatja a nagy cicis nőket vagy mást nem zavarna?
Figyelt kérdés
Látom h párom elidőz nagycicis képeken. Van h nekem is átküldi, megmutatja ha például vicc van a képhez írva, tetszik neki! Nekem meg ezzel az önbizalmam a béka segge alatt! Mivel alig van cicim és pont nekem mutogat ilyen nőket! Úgy gondolom ez olyan mintha neki pici farka lenne és én bámulnám ha elém kerül egy nagy ..sot ha olyan még neki is mutogatnám!! Titeket bántana ebben az esetben az ilyen vagy en vagyok hiper érzékeny?2022. márc. 7. 20:49
1/16 anonim 

válasza:

Nem vagy érzékeny, egy tapló a srác.
2/16 anonim 

válasza:

Hát elég fura, lehet, hogy nincs benne ártó szándék, tényleg viccesnek találja, de a kicsit is okos férfi meghagyja az ilyen alja humort a haverjainak mutogatásra. Mondd meg neki, hogy téged nyugodtan kihagyhat belőle.
3/16 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen pasim aki ilyeneket mutogatott. Őszintén?
Tök hidegen hagyott. Téged csak azért zavar, mert nincs önbizalmad. Arról viszont nem a pasid tehet.
4/16 anonim 

válasza:

3-as, azt is mondhatjuk, hogy téged meg azért "nem zavart", mert nincs önbecsülésed.
5/16 anonim 

válasza:

Ha őszinte az a baj.
Ha hazudik akkor meg az a baj.
Döntsétek már el.
6/16 anonim 

válasza:

Engem is nagyon bántana. De szerintem is egy jó nagy bunkó amúgy meg.
Esetleg küldj neki nagy farkú, vagy jó izmos pasikat, hátha észbe kap...
7/16 anonim 

válasza:

6. Észbe kap? Esetleg nem kéne prűdnek, meg hisztisnek lenni. A csávó meg nem fog észbe kapni, mert nincs mi miatt.
8/16 anonim 

válasza:

Én a nagymellű nőkre bukom. Annyival korrektebb vagyok a pasidnál hogy következetesen nem hajtok kismellűekre mondván "ott talán lesz némi kapás"
9/16 anonim 

válasza:

Nem a megalázó az a szó, amit használnék, hanem inkább primitív és ciki. Engem ilyen viselkedésnél hasonló lenézés és undor fog el, mint mikor látok valakit annyira lerészegedni, hogy összehugyozza és hányja magát. Nem tudom megfogalmazni máshogy, egyszerűen nem tudok már rá ugyanazzal a vonzalommal tekinteni. És erre sem mondom azt, hogy megalázó, mert nekem nem az, én attól még ki tudom magam húzni büszkén. De önmagát alázza meg és emiatt nem szívesen mutatkozok mellette többé.
10/16 anonim 

válasza:

"Titeket bántana ebben az esetben az ilyen vagy én vagyok hiper érzékeny?"
Nem vagy hiper érzékeny. Én a második ilyen eset után szelíden, de határozottan szélnek eresztettem volna.
Ezért érdemes az ismerkedés alatt érzelmi intelligenciára is szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!