Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta, hogy szőrtelenítsem a karom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Látható szőröm van az alkaromon, de eddig engem sose zavart, és meg se jegyezte senki. A mostani párommal minden szempontból jól megvagyunk, szeretjük egymást. De most azzal jött, hogy neki jobban tetszene, ha leszedném a szőrt a karomról. Ti megcsinálnátok a helyemben? Én nem akarok ezzel vesződni, úgy érzem, hogy nem fér bele a mindennapjaimba, ha eddig is jól megvoltam szőrös karral. Ezek mellett ezt olyan piti dolognak érzem, plusz, hogy mindenhol máshol leszedem, akar ott is szedhetném.

2022. márc. 7. 07:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Butaság, úgyis visszanő. Miért állsz le buta emberrel?
2022. márc. 7. 07:45
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Mitől lenne jó pont hogy beleszól a kinézetébe és utasítja? Jó nem tudjuk hogy mondta, én is megjegyeztem már a páromnak hogy valami tetszene rajta de ő nem akarta és tovább léptünk. Mert az ő teste nekem semmi közöm.
2022. márc. 7. 07:45
 13/34 anonim ***** válasza:
17%

12. Semmi közöd a testéhez? Ugye ez csak valami vicc.

Én is megkértem a párom kezdetekkor, hogy borotválja a hónalját. Azóta mondani se kell neki, én undorodtam volna tőle. Egy nő legyen igényes. Apró dologról van szó, nem arról, hogy plasztikáztasson. Túlreagáljátok.

2022. márc. 7. 07:55
 14/34 anonim ***** válasza:
20%

Hónalj borotválás alap. Az izzadásgátló és a parfüm használata is.

Ezt mondani kellett a "párodnak"? Csak gratulálni tudok...

2022. márc. 7. 07:58
 15/34 anonim ***** válasza:
6%
Szőrtelenítsd! Valóban nem túl szép látvány egy szőrös női kar. Ne hallgass az itteni feministákra, őket évek óta nem dugták meg rendesen, nem véletlenül.
2022. márc. 7. 07:58
 16/34 anonim ***** válasza:
69%
Egy férfi is legyen igényes. Vagy te igénytelen faszikkal is összeállsz?
2022. márc. 7. 08:00
 17/34 anonim ***** válasza:
91%

13

Nem viccelek, azért mert a párom nem utasíthatom hogy szőrtelenítsen.

“Egy nő legyen igényes…” igen, legyen, de nem a szőrtől nem lesz az. Annak van ám funkciója is nem csak azért nő hogy bosszantson.

2022. márc. 7. 08:11
 18/34 anonim ***** válasza:
85%

És ő mit tesz?

Én amúgy majdnem teljes testfelületen szőrtelenítem magam (karok, lábak, nemiszerv, has, hónalj, bajusz, illetve a szemöldököm is szedem, nyilván azt nem kopaszra :D), de ha valaki ezt elvárná tőlem szőrös hónaljjal meg herékkel, lehet, hogy ráborítanám az asztalt. Aki csak a fejét meg a farka környékét trimmeli, az fel sem fogja, milyen melós nyakatekert pózokban gyalulni magadról a 3 napos borostát vagy gyantázni magad... Persze, beszélgethetünk esztétikáról, de azért legyen már annyi empátia valakiben, hogy nem követelőzik, amíg nem érti meg, hogy ezzel mekkora terhet akaszt a másik nyakába ahhoz képest, amennyit ő tesz magáért. Én sem küldöm a párom edzeni meg csirkemellen élni, ha kockás hasat akarok látni, hanem elmegyek vele és átértékelem, hogy mennyi erőfeszítés zsírmentesen tartani egy testet...

2022. márc. 7. 08:13
 19/34 anonim ***** válasza:
7%
Ki beszélt itt utasításról? Azt mondta, jobban tetszene neki szőrtelenül. Tudtok értelmezni? Kérdező, hülyékre ne hallgass, már ott elegem volt, amikor valaki azt írta, hogy a szőrös női test még nem igenytelenség. De az, ha egy nőnek szőrös a lába. Nem arról van szó, hogy minden nap legyen szörtelen, de hidd el, egy karszőr nem nő olyan intenzitással, tényleg seperc lekapni.
2022. márc. 7. 08:20
 20/34 anonim ***** válasza:
92%
Akkor a szőrös férfi láb is igénytelenség.
2022. márc. 7. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!