Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, hogy szőrtelenítsem a karom, mit csináljak?
12. Semmi közöd a testéhez? Ugye ez csak valami vicc.
Én is megkértem a párom kezdetekkor, hogy borotválja a hónalját. Azóta mondani se kell neki, én undorodtam volna tőle. Egy nő legyen igényes. Apró dologról van szó, nem arról, hogy plasztikáztasson. Túlreagáljátok.
Hónalj borotválás alap. Az izzadásgátló és a parfüm használata is.
Ezt mondani kellett a "párodnak"? Csak gratulálni tudok...
13
Nem viccelek, azért mert a párom nem utasíthatom hogy szőrtelenítsen.
“Egy nő legyen igényes…” igen, legyen, de nem a szőrtől nem lesz az. Annak van ám funkciója is nem csak azért nő hogy bosszantson.
És ő mit tesz?
Én amúgy majdnem teljes testfelületen szőrtelenítem magam (karok, lábak, nemiszerv, has, hónalj, bajusz, illetve a szemöldököm is szedem, nyilván azt nem kopaszra :D), de ha valaki ezt elvárná tőlem szőrös hónaljjal meg herékkel, lehet, hogy ráborítanám az asztalt. Aki csak a fejét meg a farka környékét trimmeli, az fel sem fogja, milyen melós nyakatekert pózokban gyalulni magadról a 3 napos borostát vagy gyantázni magad... Persze, beszélgethetünk esztétikáról, de azért legyen már annyi empátia valakiben, hogy nem követelőzik, amíg nem érti meg, hogy ezzel mekkora terhet akaszt a másik nyakába ahhoz képest, amennyit ő tesz magáért. Én sem küldöm a párom edzeni meg csirkemellen élni, ha kockás hasat akarok látni, hanem elmegyek vele és átértékelem, hogy mennyi erőfeszítés zsírmentesen tartani egy testet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!