Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mert nem tudja elfogadni??...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert nem tudja elfogadni?? Mert van a családom a párom ellen??

Figyelt kérdés
Párommal meg nem költöztünk össze, de több éve együtt vagyunk. Anyám azóta se akarja elfogadni. Apám meghalt fél éve, el lettem mondva minden rossznak főleg hogy az apámat nem gyászolom meg. Az is baj ha vagyunk étterembe, vagy máshol mozi, már az a baj. Elmondja mindennek a páromat, meg hogy mindent én fizetek. Dehogy fizet inkább segít hogy ne érezzem magam rosszul. Azért nem költözünk el hozzaja mert anyagilag nem tudom itthagyni őket. De mindenki evvel piszkál. 35 évesek leszünk lassan. Szerintem annak se örülne ha bejelentenem egyszer hogy terhes vagyok.

2022. márc. 6. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok szülő próbál beleszólni gyermeki életébe.
2022. márc. 6. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Költözz
2022. márc. 6. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet reálisabban látják mint te.

Miért fizetsz minden közös programot? Miért nem vagy anyagilag független a szüleidtől? Az meg tragikus, hogy összeköltözés nélkül gyereket tervezel, 34 évesen már sokkal előrelátóbb, és megfontoltabb lehetnél.

Miért vagy ennyi idősen otthon?

2022. márc. 6. 23:25
 4/9 A kérdező kommentje:

3as nem olvastad el rendesen???

Anyám alig kap pénzt, tesóm közmunkás. Nekem rendes fizetésem van, és nincs szívem őket itt hagyni míg kevés a pénzük. Előre látó vagyok csak túl nagy szívem van. Párom fizet mindent, csak anyámék azt hiszik. De a párom inkább nem is jön hozzánk mert féltem tőlük.

2022. márc. 6. 23:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pasiként a legkisseb beleszólásért közöltem, hogy akkor a következő csajom pasi lesz, aztán nem szóltak többet bele.
2022. márc. 6. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit mintha mérgező lenne a közeg.

Ne keress benne logikát, inkább régi sérelmeket.

Próbáld vizualizálni, hogy ez nem a te vagy párod hibája.

2022. márc. 7. 06:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 akkor ezzel meg is van a válasz a kérdésedre. Pénzeled őket, és nem akarják, hogy lelépj. Egy jó kis pénzautomatának kezelnek. Amíg ott élsz, nem lesz motivációjuk rá, hogy önállóak legyenek. Miért is lenne? Ezek alapján pedig vagy jóban maradsz a családdal, és örökké pénzeled őket, vagy összeveszel velük csúnyán, de lesz saját életed, családod.
2022. márc. 7. 06:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mert te vagy nekik az ótépé akit lehet fejni
2022. márc. 7. 07:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Korábban is olvastam ilyen kérdést. Azt is te tetted ki?

Nézd, ha neked jó, hogy egy pár selejtes, munkaképtelen, rosszindulatú rokont tartasz el, a te dolgod. Úgy cseszed el az életed, ahogy szeretnéd. Viszont ne csodálkozz, ha a pasi egyszer azt mondja "Kösz, Móni, de ebből elegem van!" és kidob a francba. Igaza lesz.

2022. márc. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!