Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert nem tudja elfogadni?? Mert van a családom a párom ellen??

Lehet reálisabban látják mint te.
Miért fizetsz minden közös programot? Miért nem vagy anyagilag független a szüleidtől? Az meg tragikus, hogy összeköltözés nélkül gyereket tervezel, 34 évesen már sokkal előrelátóbb, és megfontoltabb lehetnél.
Miért vagy ennyi idősen otthon?
3as nem olvastad el rendesen???
Anyám alig kap pénzt, tesóm közmunkás. Nekem rendes fizetésem van, és nincs szívem őket itt hagyni míg kevés a pénzük. Előre látó vagyok csak túl nagy szívem van. Párom fizet mindent, csak anyámék azt hiszik. De a párom inkább nem is jön hozzánk mert féltem tőlük.

Egy kicsit mintha mérgező lenne a közeg.
Ne keress benne logikát, inkább régi sérelmeket.
Próbáld vizualizálni, hogy ez nem a te vagy párod hibája.

Korábban is olvastam ilyen kérdést. Azt is te tetted ki?
Nézd, ha neked jó, hogy egy pár selejtes, munkaképtelen, rosszindulatú rokont tartasz el, a te dolgod. Úgy cseszed el az életed, ahogy szeretnéd. Viszont ne csodálkozz, ha a pasi egyszer azt mondja "Kösz, Móni, de ebből elegem van!" és kidob a francba. Igaza lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!