Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem tetszettem már neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tetszettem már neki?

Figyelt kérdés

Ismertem egy srácot, akivel nagyon tetszettünk egymásnak.

Azt kell tudni rólam, hogy 170 centi magas vagyok, de amikor megismertem a fiút, épphogy 50 kilós voltam. Ennek ellenére tetszettem neki.

Ő viszont 100 kiló felett van, de gyúr, viszont azért háj is van rajta. Ennek ellenére nekem tetszett.

7 hónapja nem találkoztunk, de tartottuk a kapcsolatot. Viszont én kb 60 kilós lettem, de már elkezdtem újra lefogyni, viszont 60 kilómmal sokkal jobban tetszettem a pasiknak.

Együtt voltam a sráccal, akinek semmi kifogása nem volt a súlyommal kapcsolatban. Viszont a szexben ő nem tudott elélvezni, de ettől függetlenül megbeszéltük lesz még találkozás.

Utána el kezdte mondogatni, hogy most felszedtem magamra és nem így néztem ki. Ez annyira nem esett jól, ezért megmondtam neki hogy kis odafigyeléssel és mozgással sokkal csinosabb leszek mint sokan mások.

Erre leírta nekem, hogy annyira hanyagolom el magam amennyire akarom. Viszont ha szép akarok lenni, akkor az leszek és ez csak tőlem függ. Ép testben ép lélek stb. Valamint ajánlott egy helyet, ahol olyan gépek vannak, ahol konkrétan lefogyasztják az embert és a bőrt pedig szépen összehúzza stb.

Viszont a találkozást már nem mondja, amiből kiderült számomra, csak kamu volt hogy akar még velem együtt lenni.

Ez nagyon rosszul esett, főleg hogy már tök sokat lefogytam és szerintem 170 centisen, 50 kilósan túl sovány voltam.

És az is érdekes hogy neki aki azért hájas is csak a csontsovány nők tetszenek?

És akkor miért mondta a talit? Ha mégsem gondolta komolyan. Én meg már beleéltem magam. Aztán ha lefogyok újra, akkor újra akar majd találkozni? Hát ez nekem nagyon sértő.

Viszont most teljesen összeomlottam, hogy emiatt eldobott engem örökre.

Mit csináljak?

2022. márc. 6. 21:20
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:

Szerintem az is lehet az ok, hogy valamiért nem tudott elélvezni. Pasiknál a teljesítési kényszer eléggé befolyásoló tényező, neki az egy kudarcélmény volt, főleg, ha neked sem okozott orgazmust. Ahelyett, hogy magában keresné az okot, hogy miért nem úgy sikerült a dolog, ahogy elképzelte, egyszerűen rád vetíti ki, téged tesz meg a kudarc okának, így az ő büszkesége, önbecsülése nem sérül. Lényegében azt mondja ezzel, hogy nem voltál elég jó neki ahhoz, hogy kielégítsd...

Hagyd a fenébe.

2022. márc. 7. 13:01
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es: erre gondoltam én is. Ő tényleg nem tudott elélvezni és neki ez elég ciki lehetett. Azt akkor éreztem is rajta.

Ettől függetlenül nem szép dolog másikat hibáztatni, hiszen kettőn áll a vásár. Gondolom ez neki megnyugtatóbb, hogy rám hárítja a felelősséget. Csak ő meg azt nem méri fel, ezzel mit okoz a másik emberben.

2022. márc. 7. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!