Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nem tetszettem már neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tetszettem már neki?

Figyelt kérdés

Ismertem egy srácot, akivel nagyon tetszettünk egymásnak.

Azt kell tudni rólam, hogy 170 centi magas vagyok, de amikor megismertem a fiút, épphogy 50 kilós voltam. Ennek ellenére tetszettem neki.

Ő viszont 100 kiló felett van, de gyúr, viszont azért háj is van rajta. Ennek ellenére nekem tetszett.

7 hónapja nem találkoztunk, de tartottuk a kapcsolatot. Viszont én kb 60 kilós lettem, de már elkezdtem újra lefogyni, viszont 60 kilómmal sokkal jobban tetszettem a pasiknak.

Együtt voltam a sráccal, akinek semmi kifogása nem volt a súlyommal kapcsolatban. Viszont a szexben ő nem tudott elélvezni, de ettől függetlenül megbeszéltük lesz még találkozás.

Utána el kezdte mondogatni, hogy most felszedtem magamra és nem így néztem ki. Ez annyira nem esett jól, ezért megmondtam neki hogy kis odafigyeléssel és mozgással sokkal csinosabb leszek mint sokan mások.

Erre leírta nekem, hogy annyira hanyagolom el magam amennyire akarom. Viszont ha szép akarok lenni, akkor az leszek és ez csak tőlem függ. Ép testben ép lélek stb. Valamint ajánlott egy helyet, ahol olyan gépek vannak, ahol konkrétan lefogyasztják az embert és a bőrt pedig szépen összehúzza stb.

Viszont a találkozást már nem mondja, amiből kiderült számomra, csak kamu volt hogy akar még velem együtt lenni.

Ez nagyon rosszul esett, főleg hogy már tök sokat lefogytam és szerintem 170 centisen, 50 kilósan túl sovány voltam.

És az is érdekes hogy neki aki azért hájas is csak a csontsovány nők tetszenek?

És akkor miért mondta a talit? Ha mégsem gondolta komolyan. Én meg már beleéltem magam. Aztán ha lefogyok újra, akkor újra akar majd találkozni? Hát ez nekem nagyon sértő.

Viszont most teljesen összeomlottam, hogy emiatt eldobott engem örökre.

Mit csináljak?

2022. márc. 6. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak le akar fektetni, ennyi, tobbet nem akar tőled semmit
2022. márc. 6. 21:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem az alakom miatt döntött így?

Akkor az nem is igaz hogy az alakom volt a baja? Csak mert azt mondogatta későbbiekben.

Akkor már eleve csak ez volt a célja?

Ha sovány maradtam volna akkor is csak egy alkalom lett volna?

2022. márc. 6. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, de tényleg. Néha még mindig megdöbbent, hogy mekkora bunkó f.szok vannak. Teljesen egészséges és normális súlyod van, nem véletlenül dicsértek érte mások is. Az ő dolga, ha neki csak a nagyon vékony lányok tetszenek, de ettől még nem kéne sértegetnie. Az meg főleg gáz, hogy csak szex után kezdte a kritizálást.

Elhiszem, hogy rosszul esik, de ebből amúgy se lett volna egy normális, boldog párkapcsolat, szóval miatta ne bánkódj, ennél biztos találsz majd jobbat is.

2022. márc. 6. 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul azért is fura nekem, mert ugye sokat beszélgettünk. És mondta hogy neki a vékony és a husisabb lányok is tetszenek, csak a nagyon elhízottak nem. Emiatt is gondoltam, hogy bár változtam, de azért találkozok vele, hiszen az az alkat amire felhíztam, neki az még belefér. Ha esetleg tudtam volna, hogy csak a sovány alkat, amin sehol egy darab felesleg sincs, akkor nem találkoztam volna vele. Legalábbis addig nem amíg nem fogyok le.
2022. márc. 6. 21:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, nem vagy husis, teljesen normális súlyod van és biztos csinos vagy így is. Amúgy miért akarsz neki ennyire megfelelni, főleg azok után, amiket mondott neked? Jobbat érdemelsz ennél, de tényleg.
2022. márc. 6. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt sajnálod? Szánalmas kis majom. Hagyd a fenébe. Kihasznált.
2022. márc. 6. 22:06
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem akarok neki már megfelelni. A mozgást én is jó ötletnek tartom ettől függetlenül. De nem ott ahol ő mondta.

Csak azért sajnálom, mert én azért megszerettem már. Aztán ez most rosszul esett.

2022. márc. 6. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze, a mozgás mindig jó ötlet, de nem kell ilyen magassághoz 50 kilónak lenned ahhoz, hogy csinos legyél.

Teljesen érthető, hogy rosszul esett, de majd túl leszel rajta és akkor már te is látni fogod, hogy jobb is ez így, hogy viszonylag hamar kiderült milyen. Ha már ennyivel így meg tudott bántani, gondolj bele mit művelne az önbizalmaddal, ha egy kapcsolatban folyamatosan piszkálna, hogy mit eszel, mennyit mozogsz, épp mennyi a súlyod.

2022. márc. 6. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Mennyi buta nő van, hogy ilyen xaralak senkiháziak miatt sanyargatják az amúgy is sovány testüket. Képzeld, én 165 cm magas vagyok, 115 kg és engem így is nagyon szeret a kedvesem, akivel együtt élek.
2022. márc. 6. 22:25
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es: persze. Tudom, hogy mindenkinek más tetszik. Én nem is utaltam arra, hogy bármilyen alak is rossz lenne. Én csak magammal szemben vagyok kritikus. Tudom hogy 60 kilósan, sőt akár még 70 kilósan is sokaknak tetszenék. Csak itt most erről a konkrét srácról volt szó. Mert ő soványan ismert meg. Ezek szerint nem tudta elfogadni a változást. Én sem gondolom hogy normális a srác felfogása. De attól még rosszul esett.
2022. márc. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!