Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas emberként, ha vonzódnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas emberként, ha vonzódnál máshoz, hogyan közelítenéd meg?

Figyelt kérdés

Ő is házas.

Nem válaszolok a negatív komentekre, nem érdekel.

Arra vagyok kíváncsi Te hogyan közelítenél?

2022. márc. 6. 20:13
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
19. Köszönöm.
2022. márc. 6. 20:57
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

Sehogy. Bárcsak végre házas lennék és nem kéne többé csajoznom. Erre vágyom. Nem néznék utána más nőre

31

2022. márc. 6. 21:10
 23/37 anonim ***** válasza:
81%
15 Én nem is mondtam, hogy biztosan otthagynád, én csak érdeklődtem.. Ha annyira nagyon vonzódsz hozzá és különleges a számodra és vele akarsz lenni, akkor nyilvánvalóan valami nem jó a házasságodban, legalábbis feltelezem, mert akkor nem “kattannál” rá más nőre. Most független ettől a konkrét csajtól, ha valami nem oké a feleségeddel, akkor miért nem próbálod megbeszélni/megoldani vele, ha pedig nem megy, miért nem válsz el és utána próbálkozol másoknál..? Oh nyilvánvalóan azért, mert amíg nem biztos, hogy ez a nő akarna bármit is tőled, addig hülye lennél eldobni a házasságod, a fix nőt az életedben. Az tök jó, hogy a másik csajt nem hülyíteni akarod, meg nem játszmázni vele, na de és a feleséged..? Őt nyugodtan hülyíted? Csak mert jelenleg ezt csinálod azzal, hogy más nőt akarsz befűzni és máshoz vonzódsz helyette.
2022. márc. 6. 21:22
 24/37 anonim ***** válasza:
24%

Házasként különösen szánni való a kérdés. Mint minden ismerkedésnél beszélgetni kell, akkor is, ha nincs szexuális érdeklődés.

Most leírom neked, hogy egyáltalán nem érdekled, és ha próbálkozol elhajt messzire.

2022. márc. 6. 21:29
 25/37 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos egyáltalán, hogy a másik felől nincs érdeklődés! Olyan is van, hogy kölcsönös a vonzalom. Ez előfordul akkor is, ha valaki házas. Lehet itt álszentkedni persze, csak semmi értelme.
2022. márc. 6. 21:34
 26/37 anonim ***** válasza:
32%
24, szexuális érdeklődés a vonzalom része szintén, teljesen természetes dolog. Itt a kérdező nem azt mondta, hogy a hölgy nem érdekli szexuálisan, hanem azt, hogy nem pár éjszakás kalandra és szexuális kihasználására gondolt. Tehát jóval értékesebb számára a hölgy ennél.
2022. márc. 6. 21:36
 27/37 anonim ***** válasza:
49%
Biztos értékes lehet számára valaki, akivel olyan a jó a viszonya és annyira ismeri,hogy nem tudja hogy közelítsen hozzá.
2022. márc. 6. 21:39
 28/37 anonim ***** válasza:
53%
27, nem akarja elszúrni….! Azért, mert értékes számára
2022. márc. 6. 21:43
 29/37 anonim ***** válasza:

#27 Hát a házasság azért nehezítő tényező... :D

Ha házas pasi próbálkozna, én sem ringatnám magam abba a hitbe, hogy ó, tuti, ott hagyja a feleségét, és nem csak szexet akar. A csaj nem tudhatja előre, mik a kérdező szándékai.

2022. márc. 6. 21:52
 30/37 A kérdező kommentje:
Miért nem válok el? Mert egyszer szóvá tettem és azt a választ kaptam, a gyereket többet nem látod. Ezért.
2022. márc. 6. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!