Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben ti mit tennétek?
nem csinàlnék semmit
a bnöd és közte nem történt semmi, így ö se csalta meg a barànöjéT
a Te baràtnöd nem beszél vele többet
minden meg van oldva
nem ,nem félek, csak azért gondoltam a barátnőjére mert ha ő beszél vele talán leáll a dologgal!Ha meg én beszélek vele akkor annak tuti hogy nem lesz jó vége.
elsőnek: a barátnőm nem is akar tőle semmit a srác meg annál inkább csak ezt a barátnőm eddíg nem vette észre és mikor mondták neki hogy mi a helyzet a gyerekkel akkor észbe kapott,hogy hoppá mégiscsak igazam volt.Annyit mondtam a barátnőmnek,hogy bármi legkisebb probléma beszélgetés van szóljon együtt elintézzük,meg hogy pont ebben az elkövetkezendő hétben nem tudok mellette lenni mert nem leszek itthon a munkám miatt :(.
Amúgy meg gondolom tudjátok milyen egy felnőtt srác,ha nem éri el azt amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!