Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legjobb pasik a hercegnőcske nőkkel vannak együtt? Kifejtem lenn.
A lényeg:
A legjobb pasikat mindig a hercegnősködő nők nyúlják le!
Ez miért van?
Kifejtem, mit értek ez alatt pontosan.
➡️ A hercegnősködő jelzőt a legkevésbé se pozitív értelmében használom, nagyon is negatívat értek alatta. Kb. így fordítsátok: temperamentumos, irányítgató, és emellé kényes, szeszélyes. Persze ezeknek a hercegnő típusú nőknek is vannak jó tulajdonságaik, pl. inkább szépek, mint átlagosak vagy az alattiak, és egyik se egy szürke egér típus, valamiben különlegesek, egyediek. Jellemzően harsányak, hangosak is. De maga a temperamentumosság és a kényeskedés a fő rossz tulajdonságuk, amit én hercegnősnek nevezek (mert a hercegnő klasszikusan olyasvalaki, aki megszokta a körülrajongást, kiszolgálást, és mivel királyi sarj, a parancsolgatást is).
➡️ Azt írtam "mindig". De persze van kivétel, ez egy túlzó szóhasználat.
➡️ Azt írtam, a "legjobb pasikat". Ezt is kifejtem. Ez alatt azt értem, hogy azokat a férfiakat, akik takaros külleműek, nem piálnak, dolgoznak, nem szarják le a nőt, a családot. Odaadóak, hűségesek, kitartóak. Akikre lehet támaszkodni, számítani. Na ezeket hapasikat nevezem a legjobbaknak. A nőzős, lusta, megbízhatatlan, ápolatlan pasik ellentéteit.
Kérdem én. Miért van ez, hogy a legjobb pasik ezek mellett a hercegnőcskék mellett kötnek ki? Ez az egyetlen rossz tulajdonsága ezeknek a hapsiknak, hogy ezekre a kattant nőkre buknak. Hagyják magukat behálózni. A normális, visszafogott nőknek meg a selejt marad.
Hát ha választanom kéne egy hercegnő szindrómás lány és egy olyan irigy, megkeseredett lelkibeteg között, mint te, egyértelműen a hercegnő nyerne 👑
Pedig nagyon nem a típusom, mégsem taszít annyira, mint ez a koncentrált frusztráció mások párkapcsolati státuszán, ami belőled folyik.
ezért:
"Persze ezeknek a hercegnő típusú nőknek is vannak jó tulajdonságaik, pl. inkább szépek, mint átlagosak vagy az alattiak, és egyik se egy szürke egér típus, valamiben különlegesek, egyediek."
Troll vagy nem troll a kérdező, engem nem zavar, hogy egy férfi (vagy nő) olyan társat választ magának amilyet akar, csak nem tudok mit kezdeni azzal amikor az emberek hoztak egy döntést, aztán annak következményeiről panaszkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!