Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Felek hogy meggyozol valamivel", ezt mire erthette?

Velem is volt nem olyan régen hasonló: jaj, nehogy összeérjen a kezünk véletlenül, mert ő egész életén át a volt feleségéért fog sírni, stb.
Merthogy túl sokat találkozunk (ő szorgalmazta nagyon a szinte mindennapos találkozásokat, de mostanra elfajultak egyéb konfliktusaink.)
Szerintem sokkal jobb lesz az életed, ha igyekszel kitörölni az illetőt az emlékezetedből. Ha valakinek valamilyen titkolnivalója van, azzal nem érdemes kezdened.
(Én már kétszer is megtapasztaltam, hogy ilyen esetekből nagyon csúnyán elfajuló konfliktusok lesznek.) Éld a mindennapjaidat, intézd az ügyeidet és amikor majd nem várod, akkor lesz az IGAZI változás!

Én ezt olyan ál magyarázkodásnak gondolom. Egyszerűen nem akarja ezt a kapcsolatot.A helyedben nem is faggattam volna a miértről ha egyszeri kérdésedre nem akar magyarázatot adni.
Egyébként vajon mivel és miről győznéd meg? Ha egyszerűen letilt eleve nem az a meggyőzhető típus...
Nagyon osszevesztunk azert tiltott le, ha akkor nem irok neki nem tilt le.
Meggyozheto amugy, de nem tudom mire ertette....mivel akarnam meggyozni nem ertem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!