Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Felek hogy meggyozol valamive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Felek hogy meggyozol valamivel", ezt mire erthette?

Figyelt kérdés
Volt egy ferfi az eletemben, ereztem iranta. Nem voltunk egyutt. Aztan egyszer csak megvaltozott, nem irt vissza mar nem volt kedves stb. Amikor utoljara vissza irt, kerdeztem hogy milett vele, mitol fel , azt irta nem akar talalkozni tobbe mert fel hogy meggyoznem valamivel....nem ertem. Utana kerdeztem ugyan mivel akarnalak meggyozni? Es azt irta hagyjuk ne beszeljunk , utana is faggatoztam es letiltott....
2022. márc. 4. 11:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Kialaku kapcsolat kezdete volt , nem volt semmi szex
2022. márc. 4. 11:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt nem olyan régen hasonló: jaj, nehogy összeérjen a kezünk véletlenül, mert ő egész életén át a volt feleségéért fog sírni, stb.

Merthogy túl sokat találkozunk (ő szorgalmazta nagyon a szinte mindennapos találkozásokat, de mostanra elfajultak egyéb konfliktusaink.)

Szerintem sokkal jobb lesz az életed, ha igyekszel kitörölni az illetőt az emlékezetedből. Ha valakinek valamilyen titkolnivalója van, azzal nem érdemes kezdened.

(Én már kétszer is megtapasztaltam, hogy ilyen esetekből nagyon csúnyán elfajuló konfliktusok lesznek.) Éld a mindennapjaidat, intézd az ügyeidet és amikor majd nem várod, akkor lesz az IGAZI változás!

2022. márc. 4. 11:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Ugy erted hogy kapcsolatban van valakivel?
2022. márc. 4. 11:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt olyan ál magyarázkodásnak gondolom. Egyszerűen nem akarja ezt a kapcsolatot.A helyedben nem is faggattam volna a miértről ha egyszeri kérdésedre nem akar magyarázatot adni.

Egyébként vajon mivel és miről győznéd meg? Ha egyszerűen letilt eleve nem az a meggyőzhető típus...

5/18 A kérdező kommentje:
Nekunk is csunya veszekedeseink voltak a vege fele
 6/18 A kérdező kommentje:

Nagyon osszevesztunk azert tiltott le, ha akkor nem irok neki nem tilt le.

Meggyozheto amugy, de nem tudom mire ertette....mivel akarnam meggyozni nem ertem

2022. márc. 4. 11:25
 7/18 A kérdező kommentje:
De most mar nem tudnam meggyozni ::D
2022. márc. 4. 11:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak húzza az agyad. Nem akar semmit, de ha futsz utána, akkor azon azért jól fog szórakozni. Esetleg egyszer/néha lefekszik veled. De komolytalan.
2022. márc. 4. 11:29
 9/18 anonim ***** válasza:
94%
Felesleges azon morfondírozni, hogy hogyan gondolta, a lényeg, hogy azt akarja, békén hagyd. Ne akard megfejteni, mert ő sem akarja, hogy megfejtsd. Lépj tovább!
2022. márc. 4. 11:30
 10/18 Laylah ***** válasza:
100%
Úgy döntött, hogy nem akar tőled semmit, de nem volt érzelmileg a legegyszerűbb döntés. Ki akar tartani a választása mellett, és attól tartott, hogy egyszerűen nem fog tudni ellenállni (azaz meggyőzöd, hogy változtassa meg a döntését). Az elhatározása ugyanakkor erős, amit a veszekedések tovább erősítettek. Azzal, hogy letiltott, magát védi tőled. Hagyd békén, nem akar tőled semmit. Ha akar is, nem akarja, hogy akarjon.
2022. márc. 4. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!