Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm korházban van és szeretném meglepni valamivel ha kiengedik?
Figyelt kérdés
Most lesz egy hete már hogy bekerult a kórházba. Az egész bélrendszere bevan gyulladva szegénynek és nagyon rosszul van de most nem ez a lényeg hanem hogy nemtudom mikor fogják kiengedni még két hétig biztos bent lesz. De szeretnék beki venni valami kis ajándékot hogyha kijön meglepjem vele. Vacsorázni vagy ilyesmi sajnos nemtudom elvinni mert nem ehet akármit ezek után.. Csak bármi ötlet amit szerintetek ilyenkor jó adni?2020. júl. 12. 09:48
1/3 anonim válasza:
szerintem - ha engedélyezett a látogatás, mindenképp látogasd olyan gyakran, amennyire csak tudod, ha o orul neki. Én egy csokor virágnak nagyon-nagyon orulnék, meg simán annak hogy egyutt lehetunk otthon megint. Esetleg ki is takarithatsz, szerintem annak minden no orulne, ha rend es tisztaság várná, mig o 2 hétig nem volt otthon. Ha nem laktok egyutt, én a helyedben megkérdezném ot, minek orulne, lehet, hogy egy kuckózós, filmes estének, masszázsnak...amugy meg ha nem is ehet bármit, azért valamit csak ehet, próbálnám megtudni, mi az amit ehet és izlik is neki, és foznék valamit.
2/3 anonim válasza:
A virág szuper ötlet. Ha esetleg bent szeretnéd meglepni és szeret olvasni, én egy jó könyvnek is örülnék.
3/3 anonim válasza:
Takarítsd ki csutra a lakást, az is meglepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!