Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkezdett érezni valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdett érezni valamit irántam a szex partnerem?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk szex kapcsolatban. Eleinte tényleg olyan tipikus csak szex volt. Elég kimért és távolságtartó volt. De pár hónapja ez megváltozott.Nagyon sokszor átkarol, megcsókol hosszú lassú csókkal is,simogat,fogja a kezem, rám ír igaz nem minden nap. Eddig havonta 1szer találkoztunk most havi 2-3 alkalom. Sokkal intimebb lett minden. A magánéletébe is beavat pl a fiával kaocsolatos dolgokba. Viszont azt mondta hogy még nem akar normális kapcsokatot. Én is ezt mondtam neki.Én kedvelem őt. Mindketten elváltunk. F42 L 26. Mindketten nagy csalódáson vagyunk túl a házasságunk miatt.
2022. márc. 3. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20- szerintem nem szabad sürgetni vagy erőltetni, majd alakulnak a dolgok
2022. márc. 26. 08:49
 22/23 A kérdező kommentje:
Ingen én is jobbnak látom úgy ha nem sürgetem. Akárhányszor találkozunk mindig van arra utaló jel ,hogy érez valamit. Havi 1 alkalommal találkoztunk eddig azonban az utóbbi 1 hónapban heti 1 lett belőle.Régebben nagyon rámenős volt.Egyből benyúlt a ruhám alá.Mostanában meg látszik rajta hogy zavarban van.Nem kezdeményez lényegre törően.Inkább átkarol,folyamatosan a szemembe néz közben mosolyog,a kezét a combomra teszi és megcsókol,közben beszélgetünk.És csak ez után kezdeményezi a szexet de óvatosan legtöbbször kivárja hogy én cselekedjek.Szex után most először össze bújtunk,két újját behajlítva (mutató és középső) az orromat megcsípi óvatosan ,kedvesen és közben mosolyog.Ezt többször is csinálta már főleg búcsúzáskor. Egyre több magánéleti dolgáról beszél.A tekintetébő,az érintéseibő,a csókjaiból érezhető,hogy többet jelentek neki .De még nem akarom kérdezgetni. Valahogy azt érzem ,hogy jobb ha türelemmel várok és nem siettetem.
2022. márc. 26. 11:24
 23/23 anonim ***** válasza:
36%
Akkor ebből lesz vmi gratulálok kerdező.Csak maradjon is igy sokáig ha felvállaljátok a kapcsolatot😘😀
2022. márc. 26. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!